Gość pisak112 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam. Mogę prosić koledzy jakąś fotkę gdzie tą linkę trzeba wykręcić przy skrzyni , czy to jest bezpieczne, i jakie żaróweczki polecacie, białe może jakieś kolory? pozdrawiam!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Peter Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Po co ci zdjęcie? Najlepszym sposobem jest po prostu przesuwanie ręki bądź samego wzroku po lince aż do skrzyni. To nie jest trudne i nie boli. Nie ma w tym nic niebezpiecznego. A co do koloru żarówek to już kwestia gustu. Jeden będzie miał białe a drugi różowe i będzie mu się podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 kolego po co ci fotka ;-) Obok pompy hamulcowej z grodzi wychodzi linka prędkośiomierza, i idziesz za nią, wchodzi od góry skrzyni biegów. Dostęp jest łatwy ręką, odkręca się bez żadnego klucza. Niczym to nie grozi i możesz spokojnie wypinac. Żarówki do podświetlenia oryginalnie są niebieskie (czyli dają białe światło) - i takie kup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 To ja napiszę pewną ciekawostkę Mam zwykłe żarówki bez kapturków włożone i świecą na biało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pisak112 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 To ja napiszę pewną ciekawostkę Mam zwykłe żarówki bez kapturków włożone i świecą na biało ok dzięki koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.