Guest grzegorz71 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 hej navarzysci jakie macie w rzeczywistosci zużycie paliwa bo w moim 2,5di sa wiry z zbiorniku miasto 16 trasa11 teren 20 co ciekawe ma kopa i nie dymi -ki diabeł aso w Lublinie bało sie za to brac i wysyłało do serwisu dieslowskiego i vice versa.Podłaczenie kompa nie wychodzi nie czyta.Pewnie ładowanie sie w koszty w tym motorze nie ma sensu bo wkrótce sie rozleci,mam 50tys ale cos zaczyna pukac po uruchomieniu zimnego ,gwarancje nie wchodza w gre bo był po dzwonie z Francji . Link to comment Share on other sites More sharing options...
heko Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 ...mi pali ..miasto 11...12...trasa 10...dodam że na chipie Link to comment Share on other sites More sharing options...
OFF-ROADER Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Miasto 10 w porywach 11 Trasa zdecydowanie w granicach 8-9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest grzegorz71 Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Nie no załamie sie widze że wam palą w miare ok a u mnie otchłan . Przez 2 lata najezdziłem z 10 tys bo wole wziac dostawczaka niz ciagle zajezdzac na stacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.