henry04 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 witam wszystkich mam pytanko, czy ktoś kiedyś w polsce stuningował almerkę N16 1.8 '00 ????tomiast, mam w planach taką obniżycz eibachem,+tarcze mikody wentylowane i frezowane. no a co z silnikiem, czy da sie w jakiś sposób zrobic przynajmniej tak jak w almerze '02 1.8 128KM?? chodz wolałbym jakies 150KM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jastrząb Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 kolego słabo przeglądasz forum, poszukaj a znajdziesz, miłej lektury Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiw Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Co ty z tą almerą 02 128KM - widziałeś takie auto w ogóle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piotrexxl Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Wizualnie fajnie swoją N16 ogarnął gigi6660 (sprzedana). Tylko, że on miał 2,2 klekota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiw Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 gigi6660 to miał pimp car! Almera Wójka to jakiś ewenement, ja mam na to swoją teorię - poprzedni właściciel albo rozrzad zmieniał i jest "dobrze" przestawiony albo inny fackup mial i głowica jest lekko splanowana, może cylindry przeszły szlif.. W każdym razie jest i wszyscy się dziwią! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mas Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Wujek Trzcina ma w serii 126 KM i to w przed-liftowej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wujek_trzcina Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 gigi6660 to miał pimp car! Almera Wójka to jakiś ewenement, ja mam na to swoją teorię - poprzedni właściciel albo rozrzad zmieniał i jest "dobrze" przestawiony albo inny fackup mial i głowica jest lekko splanowana, może cylindry przeszły szlif.. W każdym razie jest i wszyscy się dziwią! A teraz jeszcze cai wleciał Cekam na dynoday... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiw Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Przy temperaturach bliskim 0 z CAI może fajna moc wyjść Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wujek_trzcina Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Przy temperaturach bliskim 0 z CAI może fajna moc wyjść Hihi no moze w koncu 150 PS osiagne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.