Guest almerek Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Witam mam pytanko , kupiłem ostatnio używanego nissana almerę n16 rok 2000 , i zauważyłem ze na drzwiach tuz kolo szyby odkleja się fabryczna folia maskująca ,taka czarna , odkleja się prawdopodobnie od słońca , ponoć to częsta przypadłość almery i fordów.Gdzie można kupić taka folię? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sznurek Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 http://moto.allegro.pl/item797454070_chropowata_folia_na_progi_i_slupki_super_jakosc.html wystarczy poszukać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak nissanów Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 W sklepie lakierniczym lub w sklepie samochodowym. Na mojej Ali się marszczyła więc te pomarszcone zdrapałem i nałożyłem na to nową czarną folie.Jak sie nie myle była to chyba 5mm grubości i tez wygląda lepiej niż na tej wypłowiałej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz_P11_144 Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 W sklepie lakierniczym lub w sklepie samochodowym. Na mojej Ali się marszczyła więc te pomarszcone zdrapałem i nałożyłem na to nową czarną folie.Jak sie nie myle była to chyba 5mm grubości i tez wygląda lepiej niż na tej wypłowiałej Patrz kiedy był temat poruszany Sznurek odpisał w 2009 roku Off top troche;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.