jurek00 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Witam, pękła mi sprężynka która odciąga klamkę wewnętrzną w drzwiach od kierowcy. Przeglądałem allegro i cała nowa klamka kosztuje około 40zł. Jutro się dowiem ile sama sprężynka kosztuje- chyba, że ktoś wie? W razie kupna całej klamki wie ktoś jak wyjąć sprężynkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tolo74 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Tez mam ta sprezyne peknieta, zakupilem cala nowa klamke an Allegro (od wewnatrz) ale od roku nei zadalem sobie trudu by ja wymienic bo nie przeszkadza mi to ze czasm lekko odstaje (moze dlatego ze w Tino jest nieco wyzej) aha, niebarzo widze mozliwosc wymiany samej sprezynki ale tez nie moge niestety wykluczyc tej mozliwosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 owaszem mozna, trzeba tylko troche cierpliowsci, znalezc sprezyne o srednicy drutu pododnego do oryginalnej, dogiac odpowiedni ksztalt i zlozyc klamke. juz tak dorabialem i dziala koszt=0zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pemo_ Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Mi tez pekla sprezynka i ostatnio kupilem na Allegro klamke za 30 zł, dzis wymienilem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek00 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 witam .podobnie jak inni koledzy kupiłem calą klamkę i jeszcze jej nie wymieniłem bo za bardzo nie wiem jak to zrobic aby czegoś nie uszkodzić.Proszę o wskazówki jak to zrobić.Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.