klonek Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 witam od pewnego czasu szeleści mi łożysko pompy wspomagania. jest możliwość wymiany samego łożyska robił to ktoś czy trzeba regenerować całą pompę czy może tylko wymiana na nową wchodzi w grę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimsky Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Podłączam się do pytania... pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Takie podstawowe pytanie. Jak u was z poziomem płynu - jest w ogóle? Mi też piszczało - wyło - myślałem, że to pompa padła - a tu płyn uciekł - uciekał przez 2 lata ale w końcu uciekł. Dolałem i spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Kolego ja bym kupił używkę zapłacisz do 100 zł , aby tylko dali gwarancję rozruchową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woro_woro Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Dokladnie, jak pisze Buli. Sprawdzcie poziom plynu. U mnie przy regeneracji magla, mialem zapowietrzony uklad i za duzo plynu mechanikom wycieklo. Uzupelnilem plyn, podjechalem na jakis piasek - co by za mocno opon nie drzec, i od lewej do prawej tak przez 10 min. Pomoglo - od tamtej pory nie piszczy/syczy/szumi - nie wiem jak ten dzwiek nazwac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.