Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nissan Note został wybrany najlepszym używanym, małym samochodem roku 2009.

Notesik

Rekomendowane odpowiedzi

link, który podałeś szwankuje

ja tą informację znalazłem wpisując w Google tytuł założonego przez Ciebie tematu

DAR nie tyle szwankuje co kończy się na przecinku (tam gdzie koniec podkreślenia) zaznacz całą linijkę i wklej do przeglądarki a na pewno zadziała.

co prawda, to prawda :whistle: a tak przy okazji -tam pod tą notatką w TAGACH znalazłem informację Note-awaryjne nissany, gdzie wspomina się coś o akcji serwisowej modelu z silnikiem wysokoprężnym posiadającym filtr DPF. Jakoś sobie nie przypominam żeby nasze ASO cokolwiek takiego ogłaszały. Informacja pochodzi z ubiegłego roku. U nas był w ogóle sprzedawane ropniaki z DPF-em????

Widocznie były sprzedawane,bo kampania serwisowa na rynku polskim dotyczy 428 samochodów Nissan Primastar oraz 8 egzemplarzy Nissan Note...

najlepsze sa komentarze pod artykułem: pryszczatych nastolatków, vw-koniobijców, dyletantów, konkurencji innych dziwolągów którzy pewnie jeżdżą jeszcze busami do szkoły - a ten najlepszy:

Mam i przeklinam dzień zakupu,to zlepek

pomysłów pijanego konstruktora, dużo pali, głośny, podatny na wiatr, ciągle mokry w środku i sto innych drobiazgów

No może gostek pomylił słowo konstruktor z blacharz?

Chociaż może to i już konstruktor? Zrobić z dwóch jeden no i wykorzystać kawałek wiaty w konstrukcji?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...