Gość marmor Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam. Od kilku dni mam problem - po odpaleniu auta czasami nie działa dmuchawa i wycieraczki. Myślałem na początku, że to bezpiecznik ale wszystkie są ok. Dzisiaj rano zawoziłem chłopaka do szkoły. Po odpaleniu auta oczywiście zero wycieraczek i dmuchawy (nie świeci też ta pomarańczowa kreseczka pod klawiszem ustawienia nawiewu). Pojechałem więc drugim autem. Po powrocie chciałem sprawdzić co jest grane i... wszystko chodzi idealnie. Ma ktoś jakiś pomysł ? Jest może jakiś wspólny przekaźnik dla wycieraczek i dmuchawy ? pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Peter Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Miałem podobnie, tylko u mnie jeszcze radio nie grało. Problem był ze stacyjką, coś tam nie stykało, jak docisnąłem kluczyk było ok. Nic z tym nie robiłem bo samo ustąpiło ale jeszcze pewnie kiedyś wróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marmor Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Faktycznie - u mnie jest to samo. Ruszenie kluczykiem pomaga. Dzięki Peter ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donn_primerra Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 kostka stacyjki do wymiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.