Gość maklerboss Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Mam małe pytanie wiem że na pewno montował ktoś strumienice do swojej micry ale nie mogę znaleźć informacji jaką zamontował nie wiem co zamówić żeby nie mieć problemów ze zwrotami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek89 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Od strumienicy jest o wiele lepsza rura tej samej średnicy co wydech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bubar Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 a żeby nie mieć problemów na przeglądach to najlepiej wspawać tą rurę w zapewne istniejący już katalizator.. aczkolwiek osobiście to go rozciąłem, wywaliłem wszystko z środka i zaspawałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QXs Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 A ja z racji, że nie chce zakładać nowego tematu zadam pytanie tu. Panowie wywalony mam kat zastąpiony strumiennicą do tego ostatni tłumik WM Sport przelotowy i zrobiło się za głośno. co sądzicie o zastąpieniu strumiennicy na przykład tłumikiem środkowym z mazdy premace 1.8 benzyna? Będzie ciszej i nie będzie dużo większego oporu? Padło tak, że mam dostęp do kompletnego wydechu z mazdy 1.8 i 2.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.