Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P11/WP11] Centralny zamek i NATS

velociraptor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Bolek34052

Witam,

Co do alarmu to Avital mam w Micrze od '96 i sprawuje się dobrze.

Wystarczy tylko co kilka lat (ja po 10 dopiero ;) ) zrobić przegląd za 61 zł.

Instrukcje znajdują się na stronie www.clifford.com.pl

Polecam bo to dobre alarmy do Nissana.

Poza tym możecie zadzwonić do ich przedstawiciela np w Warszawie 022 679 44 49 i zapytać się o alarmy, centralne zamki, miganie kierunkowskazów a oni wam powiedzą co i jak można zrobić samemu.

Miła i fajna obsługa.

Dzięki za odpowiedz,bo juz myślałam ze ja robie cos zle!Ale jesli cos sie stało z tym kabelkiem to nie bedzie zwarcia?kompletnie sie na tym nie znam.

trudno powiedziec bo nie wiem jaki alarm masz i jak to jest zrobione ale nic nie powinno sie stac a nawet jak zwarcie bedzie to jest od tego bezpiecznik wiec bezpiecznik ci spali ja bym do glowy tego nie bral

• 9 miesięcy temu...
Cześć

Czy można podłączyć centralny zamek , żeby pod pilot z alarmu ??

Bo alarm wyłączam z pilota , a potem musze kluczykować i strasznie to jest uciążliwe , siła przyzwyczajenia po prostu ;) w poprzednim aucie miałem all in one ;)

Sławek .

P.S. Da się to zrobić DIY ??

ja miałem centralny z pilotem ale bez alarmu. jak dołożyłem alarm to mam teraz nowy pilot na alarm, ktory równiez obsługuje centralny.

W primerach nie ma z tym problemu, gorzej jest z almerami, bo tam trzeba dokładac moduł, bo na minusie się otwiera zamek.