Gość kasiakropka Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Dzięki za odpowiedz,bo juz myślałam ze ja robie cos zle!Ale jesli cos sie stało z tym kabelkiem to nie bedzie zwarcia?kompletnie sie na tym nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bolek34052 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam, Co do alarmu to Avital mam w Micrze od '96 i sprawuje się dobrze. Wystarczy tylko co kilka lat (ja po 10 dopiero ) zrobić przegląd za 61 zł. Instrukcje znajdują się na stronie www.clifford.com.pl Polecam bo to dobre alarmy do Nissana. Poza tym możecie zadzwonić do ich przedstawiciela np w Warszawie 022 679 44 49 i zapytać się o alarmy, centralne zamki, miganie kierunkowskazów a oni wam powiedzą co i jak można zrobić samemu. Miła i fajna obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ledek Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Dzięki za odpowiedz,bo juz myślałam ze ja robie cos zle!Ale jesli cos sie stało z tym kabelkiem to nie bedzie zwarcia?kompletnie sie na tym nie znam. trudno powiedziec bo nie wiem jaki alarm masz i jak to jest zrobione ale nic nie powinno sie stac a nawet jak zwarcie bedzie to jest od tego bezpiecznik wiec bezpiecznik ci spali ja bym do glowy tego nie bral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolt102 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Panowie czy centralny w primerce P11 jest sterowany plusami czy minusami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tfor Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 CześćCzy można podłączyć centralny zamek , żeby pod pilot z alarmu ?? Bo alarm wyłączam z pilota , a potem musze kluczykować i strasznie to jest uciążliwe , siła przyzwyczajenia po prostu w poprzednim aucie miałem all in one Sławek . P.S. Da się to zrobić DIY ?? ja miałem centralny z pilotem ale bez alarmu. jak dołożyłem alarm to mam teraz nowy pilot na alarm, ktory równiez obsługuje centralny. W primerach nie ma z tym problemu, gorzej jest z almerami, bo tam trzeba dokładac moduł, bo na minusie się otwiera zamek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Panowie czy centralny w primerce P11 jest sterowany plusami czy minusami ? Jest sterowany masą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi