Gość maciekjar Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witam, przeszukiwałem forum i stricte takiego tematu i postów na ten temat nie znalazłem. Mianowicie mam pytanie takie, z których wersji zderzaki podpasują do mojego N14 hatchback 3-d ? Jak doczytałem, z Y10 przedni ma trochę inny wymiar, tylny inny. Co do przednich zderzaków, wydaje mi się, że w hatchback 3-d, hatchback 5-d i sedan są takie same. Co do tylnych zaś wydaje mi się, że hatchback 3-d i hatchback 5-d POWINNY być takie same, nie wiem natomiast jak z sedanem. Prosiłbym o kogoś, kto siedzi w temacie o rozjaśnienie sprawy, przyda się na pewno potomnym chętnym do zmiany zderzaków (tak przy okazji jak miałby ktoś zderzaki przód/tył w kolorze jasnozielona oliwka metallic to chętnie kupię ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 przednie sa wszystkie takie same natomiast o tyl to nie jestem peweien wiec szukaj z 3D ...poza tym jesli masz diesla a chcesz np z SR lub Gti przedni zderzak to musisz razem z belka brac i calosc zamontowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plawgo Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 tak, od Y10 tez pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.