LOOPA Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 kiedyś dawno szperając w necie widziałęm coś takiego, jednak zapomniałem gdzie, dzisiaj widziałem NAVARĘ z tym czymś i chciałbym jednak to mieć Dodatkowo są też takie nakładki na drzwi i zderzak przedni, może wpisuję coś nie tak w google albo.... tutaj też szukałem ale jakoś nic nie znalazłem... pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faja Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 (edytowane) Chodzi Ci pewnie o to: http://www.allegro.pl/item819318554_nissan_navara_tangier_wide_poszerzenie_hit.html Ale 10k zł to chyba trochę szalona cena... Lepiej kupić zderzak ARB i windę... A tu masz same poszerzenie nadkoli http://www.allegro.pl/item819360311_nissan_navara_el_paso_wide_poszerzenie_nadkoli.html A znalezienie tego na allegro zajęło mi minutę. Wpisałem navara w dziale części i już. Pozdrawiam Edytowane 16 Listopada 2009 przez faja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOPA Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 (edytowane) no właśnie nie o to mi chodziło mam zdjęcia w komórce spróbuję je gdzieś wstawić to może będzie łatwiej, generalnie był to czarny matowy plastik nakładany na błotniki i boczną część zderzaka na przodzie. Dobrze spasowany. te to trochę wiocha.... nie obrażając nikogo jeśli ktoś to ma , i musiałbym na głowę upaść żeby tyle kasy wybulić, wolałbym ARB jak piszesz. tutaj mam zdjęcia tego http://www.fotosik.pl/moje_obrazki.php?r=new , a może jest na forum właściciel i podpowie Edytowane 16 Listopada 2009 przez loopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faja Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 hehe, loopa, zły link dałeś, otwiera mi się moja galeria na fotosiku... Daj to jeszcze raz bo ciekawy jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Myślę, że koledze chodzi o nadkola tego typu: http://lh5.ggpht.com/archaniolsfa/RwtMy6JiP_I/AAAAAAAAA0E/C5hlkNEC2Sg/Nissan+Navara.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOPA Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 (edytowane) chodzi o coś takiego kolega trafił idealnie Edytowane 16 Listopada 2009 przez loopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plastus Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) Witam, wprawdzie mam NP300, ale jak montowali mi plaska zabudowe w Lodzi, to mialem sporo czasu, aby rozejrzec sie po polkach. To, o co pytasz to nakladki ochronne na boki auta i zderzak. Nie widzialem nadkoli, ale zapytaj, czy maja lub beda. Wejdz na www.pickupdiablo.pl Tamtych elementow na boki i drzwi bylo duzo wiecej niz na zdjeciu Loopa, nawet na listwy przy drzwiach, ale ocen sam. Pytalem o cene, bylo cos ok.1500zl. Powodzenia. Edytowane 17 Listopada 2009 przez Plastus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOPA Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 właśnie chodzi mi bardziej o ochronę błotników niż drzwi, ale już jest bliżej zadzwonię do nich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Tutaj masz odnośnik do strony Diablo: http://www.pickupdiablo.pl/opis/nakladki-ochronne-navara-79.html Nie wygląda to tak ciekawie jak te na Twoich zdjęciach. Kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rio Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 A pytał ktoś z Was o to w ASO? coś mi świta że kiedyś widziałem informacje że to produkt oryginalny by nissan Pozdr Rio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOPA Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) włąśnie, właśnie, rozmawialęm z nimi niestety mają wszystkie malowane w kolorze nadwozia , na zamówienie różne modele itd ale takich jak te co sie podobają .... chyba nie mają, czekam na ostatecznego maila. pytałem w ASO przy okazji obcierki, Pan zrobił wielkie oczy .... ale zdjęcie które podesłał em wygląda jakby pochodziło z firmowego katalogu. Zapytam jeszcze raz . Edytowane 17 Listopada 2009 przez loopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rio Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 pytałem w ASO przy okazji obcierki, Pan zrobił wielkie oczy .... ale zdjęcie które podesłał em wygląda jakby pochodziło z firmowego katalogu. Zapytam jeszcze raz . Może trzeba by rozesłać maile z tymi fotkami do kilku salonów, być może znajdzie się ktoś kompetentny albo chociaż chętny do pomocy. Ale znów z drugiej strony... ile oni za to będą chcieli? 3kpln, 4kpln? może się okazać że cena z kosmosu. Pozdr Rio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOPA Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 o to chodzi wlaśnie rozsyłam maile do ASo. no i już wiem , odpisali mi kosztuje to 2555zł ..... no to trochę za kawałek plastiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rio Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 o to chodzi wlaśnie rozsyłam maile do ASo. no i już wiem , odpisali mi kosztuje to 2555zł ..... no to trochę za kawałek plastiku... No i zostałem wyleczony, choć i tak taniej niż przypuszczałem. Ta cena którą podałeś to netto czy brutto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 No i zostałem wyleczony, choć i tak taniej niż przypuszczałem. Ta cena którą podałeś to netto czy brutto? Znając życie netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOPA Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 brutto tu całość Nakładki na błotniki 2560 zł.brutto kpl. (przód i tył), listwy boczne szerokie 3580 kpl, listwy boczne (zdjecie katalogowe) 1215 zł. Podane ceny są cenami brutto bez montażu. to dużo za dużo jak na kawałęk plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Skąd oni biorą te ceny?! Parodia. Daliby to w normalnej cenie i wiele osób z miłą chęcią by sobie założyło taki bajerek. A tak pewnie sprzedają kilka sztuk rocznie. Aż przypomniała mi się historia jak chciałem założyć relingi dachowe i rzucili cena 12 000 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 (edytowane) Jak chciałem kupić w salonie chromowane nakładki na lusterka, to usłyszałem cenę 800 zł z groszami. Już nie pytałem, czy brutto, czy netto. Przy drugim aucie wręczyli mi dumnie kartę stałego klienta ze zniżką na części i akcesoria 5-10 procent. Śmiech na sali. Ostatnio w salonie innej marki pytałem się o felgi szesnastki, aby założyć na zimę, krzyknęli 1500 brutto za sztukę i to bez opony. Widać, że zarabiają kokosy na częściach i dodatkach. Edytowane 18 Listopada 2009 przez luk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Kokosów to może nie zarabiają, bo mało kto u nich kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faja Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Oni chyba wychodzą z założenia, że jak ktoś wydał ponad 100k pln na auto które piszczy, wylewa wodę z klimy do kabiny, zużywa sprzęgło po 90kkm i Bóg jeden wie co jeszcze, to takie 6 tys za komplet stalówek, albo kawałek plastiku za kilka tysięcy to pryszcz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOPA Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 chyba tak a właśnie co z tym wylewaniem klimy do kabiny, kiedyś miałem mokro po stronie pasażera, myślałęm że woda mi się wylała z butelki .... ale dzisiaj też zauważyłem że coś wilgotno... BYło już coś o tym ? zaraz sobie poszukam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faja Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Było było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOPA Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 no i jestem po wizycie w serwisie z tą klimą jednak ciekło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mors Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Koleżanki i koledzy, przebijam się przez treść forum i niektóre tematy są interesujące - jak ten. zatem go "odgrzeję". A moje pytanie dotyczy tego jak takie osłony się spisują w praktyce - czy trzymają się, oraz czy nie powodują rysowania lakieru (jeśli dostaje sie pod nie piasek itp). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldritch Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 witam, Panowie,czy ktoś może namierzył sprzedawcę nakładek na nadkola,o których mowa w tym temacie?Szukałem i na allegro i w Diablo,ale nie mogę namierzyć.To co jest na allegro,to są poszerzenia nadkoli,a to mnie nie interesuje,natomiast w Diablo pickup są za wąskie(zakrywają połowę nadkola).A widzę czasem navarę wyposażoną w te nakładki i dobrze to wygląda.Oczywiście o ASO nie pytam,bo wiadomo;)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi