Gość awl Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Czy coś takiego jest dostępne na rynku? Na stronach Haynes i WKŁ nie ma Pozdrawiam, awl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość USURI Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Jeśli chodzi o serwis to polecam emule jest tam plik o nazwie: Nissan Almera n16 (Deutsch - English - Espanol - Francais) (Nero) (Service Manual) niestety Polskiej wersji nie ma ale da się sporo wyczytać i są obrazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awl Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Dzięki, angielska wersja wystarczy. Pozdrawiam, Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Sobota Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 >Dzięki, angielska wersja wystarczy. Jak chcesz, to ja mam tę płytkę o której mówił kolega. Poruszam się codziennie na linii Mokotów - Żoliborz, jak jesteś zainteresowany to chętnie udostępnię. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awl Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Jeśli chodzi o serwis to polecam emule jest tam plik o nazwie: Nissan Almera n16 (Deutsch - English - Espanol - Francais) (Nero) (Service Manual) niestety Polskiej wersji nie ma ale da się sporo wyczytać i są obrazki . Właśnie przeglądam sobie ściągnięty SM, rewelacja wszystko czarno na białym. No to chyba nie prędko mnie w ASO na przeglądzie zobaczą. DZIĘKI!!! Pozdrawiam, awl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ggruczyk Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Jeżeli ktoś potrzebuję manuala do N16, chętnie udostepnię. Szczecin i okolice. W przypadku Warszawy mogę przesłać do moci kumpli w Wawie. Byłoby do odebrania w centrum Warszawy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dnowakow Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Powyższy link u mnie nie działa, czy jest jakiś inny adres? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel99 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 działa, działa...tylko, że to linkdo e-mule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość USURI Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Taa czytamy a potem zasysamy. Ten link zadziała jeśli najpierw odpalisz program P2P zwany czasem mułem. :wink: Jeśli go nie masz to zassiesz ze strony www.emouleproject.net i dopiero gdy go odpalisz link zadziała klikając na wskazany program ustawisz się w kolejkę. Jakby więcej pytań to dawaj na pocztę. Pozdrawiam Mario 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.