Gość DAVID 222 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam wszystkich .Jestem nowy. Mam pewien problem z moim terrano a mianowicie skończył mi się napęd . nie działa w żadnym położeniu . co może być przyczyną tej awarii ? reduktor? wał? sprzęgiełko ? jak to sprawdzić najlepiej? i jeszcze jedno pytanie może trochę z innej beczki ale na temat do jakiej prędkości można jeżdzić z włączonym napędem po asfalcie? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUREK MAV Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam wszystkich .Jestem nowy. Mam pewien problem z moim terrano a mianowicie skończył mi się napęd . nie działa w żadnym położeniu . co może być przyczyną tej awarii ? reduktor? wał? sprzęgiełko ? jak to sprawdzić najlepiej? i jeszcze jedno pytanie może trochę z innej beczki ale na temat do jakiej prędkości można jeżdzić z włączonym napędem po asfalcie? pozdrawiam Poszukaj w ARCHIWUM ten temat był wałkowany a nawet niedawno opisywany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.