Guest DAVID 222 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Witam wszystkich .Jestem nowy. Mam pewien problem z moim terrano a mianowicie skończył mi się napęd . nie działa w żadnym położeniu . co może być przyczyną tej awarii ? reduktor? wał? sprzęgiełko ? jak to sprawdzić najlepiej? i jeszcze jedno pytanie może trochę z innej beczki ale na temat do jakiej prędkości można jeżdzić z włączonym napędem po asfalcie? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUREK MAV Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Witam wszystkich .Jestem nowy. Mam pewien problem z moim terrano a mianowicie skończył mi się napęd . nie działa w żadnym położeniu . co może być przyczyną tej awarii ? reduktor? wał? sprzęgiełko ? jak to sprawdzić najlepiej? i jeszcze jedno pytanie może trochę z innej beczki ale na temat do jakiej prędkości można jeżdzić z włączonym napędem po asfalcie? pozdrawiam Poszukaj w ARCHIWUM ten temat był wałkowany a nawet niedawno opisywany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.