KURCZAK Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Siemka!!! Czy ktoś wie gdzie w Wawie można dobrze i tanio wymienic całe zamki w drzwiach w P11??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 ups a co to się stało włamanie . czy bezpieczeństwo, . może dali przy sprzedaży 1kpl. kluczy. bo to szkoda wymieniać . jeszcze mieć inny w tylnej klapie. bo w sumie zamek łatwo zmienić i serwis raczej nie potrzebny. ale jak trza to trza.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Dobry fachowiec dorobi wkladke/zamek do starego kluczyka. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURCZAK Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 zamki chce wymienić bo komuś bardzo spodobało się moje radio i postanowił śrubokrętem podrasować moje zamki. Efekt jest taki, że musze oba wymienić bo nie nadają sie do naprawy,a w warsztatach które znalazłem to chca od 350do 550 zeta za sztuke z wymiana i dopasowaniem kluczyka. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Poszukaj na forum haslo "sklepy internetowe".Kiedys do ktoregos zagladalem i komplet zamkow ze stacyjka kosztowal chyba cos okolo 300 złotych, ale moge sie myslic.Niestety nie pamietam, który to był sklep. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Może zobacz tu (cen nie znam, namiary z ksiązki telefonicznej): Am-Auto-Zamki, ul. Grochowska 190, tel. 810-64-61, ul. Grójecka 109, tel. 659 98 95. Kiedyś naprawiałem na Ursynowie (Służew nad Dolinką), adresu nie pamietam, ale to było w pobliżu Puławskiej, jak jedziesz do Piaseczna z Warszawy, to jest po lewej stronie piętrowy jasny pawilon, za parkingami, a przed Potokiem Służewieckim. Na tyłach tego pawilonu był kiedyś zakład naprawczy zamków i stacyjek. Z planu miasta wynika, że to ul. J.S. Bacha, wjazd od Doliny Służewieckiej. Cen ani telefonu nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lespaul Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 ja kupiłem na Strażackiej komplet wkładek z kluczykiem za 75 zł, moje były juz nie do użycia, tzn. stały. minusem jest posiadanie dwóch różnych kluczyków - dla porównania jedna wkładka dorabiana pod kluczyk oryginalny to koszt ok. 90-120 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Witam, Kiedyś po włamaniu do mojego starego samochodu dorabiałem wkładkę do kluczyka na Powstańców Śląskich. Za dorobienie wkładki i naprostowanie blachy w drzwiach zapłaciłem chyba 90 pln. Co prawda było to jakieś 5 lat temu, ale i tak z tego co się wtedy orientowałem to tam było najtaniej. Adresu dokładnie nie pamiętam, ale jadąc od strony CinemaCity na bemowie w stronę Górczewskiej jest to zaraz za wiaduktem na torami kolejowymi po lewej ręce. Jest tam ciąg pawilonów ze sklepami i punktami usługowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darekserwis Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witam. W sobote 1.04.06 nabylem droga kupna Nissana Primere 1.6 SLX (sedan)!!!! B.fajne autko. Niestety jezyczek zamka w klapie jest ulamany. Gdzie moge tanio kupic taki zamek (w sklepie na Ostrobramskiej, pomimo wiosny, cena mnie zmrozila - 180 PLN. Prosze pomozcie. Jezdze z otwartym bagaznikiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Gdzie moge tanio kupic taki zamek (w sklepie na Ostrobramskiej, pomimo wiosny, cena mnie zmrozila - 180 PLN. Zadzwoń tu http://www.ma-ag.pl/ mają dużo części z rozbitych primerek i jest to niedaleko Ostrobramskiej, więc chyba będzie Ci pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Witam. W sobote 1.04.06 nabylem droga kupna Nissana Primere 1.6 SLX (sedan)!!!!B.fajne autko. Niestety jezyczek zamka w klapie jest ulamany. Gdzie moge tanio kupic taki zamek (w sklepie na Ostrobramskiej, pomimo wiosny, cena mnie zmrozila - 180 PLN. Prosze pomozcie. Jezdze z otwartym bagaznikiem!!! który rocznik? mam zamek zadzwoń 0601 19 28 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joy UK Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 W polsce sie z tym nie spotkalem, ale w angli to takie maja metody na wejscie do auta. [fotka z ulicy na ktorej mieszkam] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 heh, kiedyś do punciaka weszli tak kolesiowi, od którego go kupiłem. Na pamiątkę tego pozostało ładne wgniecenie na drzwiach W Polsce znają chyba wszystkie sposoby wchodzenia do samochodu - te eleganckie i te mniej eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi