bikemc Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Witam, Jaka jest zasada działania działania układu/układów grzania świec? Jest to proces 2 fazowy? Gdzie znajdują się przekaźniki grzania świec? Czasami mam problem z moim GRem 3.0 że raz pali na dotyk, raz dopiero za 7 razem jak zakręci. Silnik nówka, nowa pompa wtryskowa, turbina, świece, wtryski (całość nówka). Przekaźniki wiadomo stare. Może to wina pompy paliwa, słabego akumulatora.. Poradźcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Silnik nówka, Nówka ?? Może Ci listwy nie podpięli ... lub masę gubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikemc Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Tak silnik nówka:) ale ten jeszcze do Y61. Na magazynach leżał wraz z nową turbinką i pompą wtryskową Listwy myślę jakby nie podpięli to w ogóle by nie odpalał. A tak to pali za 2gim razem a raz za 7... A jak sprawdzić czy masę ma dobrą? Nie stawiasz na przekaźniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Tak silnik nówka:) ale ten jeszcze do Y61. Na magazynach leżał wraz z nową turbinką i pompą wtryskową Listwy myślę jakby nie podpięli to w ogóle by nie odpalał. A tak to pali za 2gim razem a raz za 7... A jak sprawdzić czy masę ma dobrą? Nie stawiasz na przekaźniki? Stawiałbym na masę ... Jak przekaźniki robiły na poprzednim to nic nie mają w tym egzemplarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikemc Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 A rozrusznik lub akumulator? Jak sprawdzić dobrą masę? Omomierzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Skąd nabyłeś ten motorek ... Mają jeszcze jakieś sztuki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikemc Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Nie mam pojęcia. Znalazłem na allegro aukcję, pojechałem do Piły i był, nówka z całym nowym osprzętem. Ja kupiłem bez sprzęgła, pompy wodnej, alternatora i innych rzeczy. W ASO byli zaskoczeni, że kupiłem nowy silnik, bo u nich kosztuje ok 70 tys;) A namiaru to już chyba nie znajdę, chyba że adres;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Myślałem że gdzieś jakiś magazyn znalazłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.