Gość zbyszek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 podczas skretu w prawo a nastepnie jazdy prosto cos mi strasznie trze tak jak by metal o metal, przeguby sa dobre wiec co to moze byc? moze lozysko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Jesli to automat to daj na N, jesli manual to wrzuc luz. Podnies autko i pokrec kolkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbyszek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 automat jak sie podniesie to nic nie slychac!! odpiolem skrzynie i go pchalem i skrzypi! to jest w lewym kole! nie wiem co sie dzieje, jezdze nim takim skrzeczacym bo moze cos sie rozwali bo z zewnatrz nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 dziwna sprawa. A moze to ta blaszana oslona wokol tarczy hamulcowej. Bo mnie tez kiedys zgrzypialo przy skrecie. Odgiolem ja trochu i mam spokuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbyszek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 odginalem i dalej jest tak samo! na pocatku jak ja odebralem tez tak skrzypialo i jak sie rozpedzilem wcisnolem chamulec do konca i przestalo i tak po jakis 1000km znowu zaczelo i nic na to nie dziala!! a czy moze to byc lozysko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 nie to nie bedzie lozysko. przy lozysku jest szym nie do zniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 a moze to poprostu opiłek zelastwa w klocku sie sciera o tarcze?? tez jest taka mozliwosc moze;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 badz blaszka ktora trzyma klocek sie odgiela. Moj ojciec mial cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbyszek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 klocki sa nowe bo wymienialem! tarcze sa w miare dobre. A to jest dziwiek takiego ocierania metal o metal, czasem jest to odrazu jak sie ruszy a czasem jak sie przejedzie kawalek drogi! i wystepuje to zawsze po skrecie w lewo w lewym kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 to na 90% bedzie cos przy hamulcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 popieraz teze `WACA,, to co musi byc przy chamulcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbyszek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 nie wiem juz sam...!!Najgorsze jest to ze nie moge tego wykryc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 ale jajka. wczoraj zciszylem radio i mam cos podobnego. lekkie tarcie tylko ze prtzy skrecie w prawo i przy jezdzie na wprost. jest to bardzo delikatne. jak dorwe chwilke to suke podniose dzis i zobacze co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 a ja musze sprawdzic bo cos mi klepie na lewym amortyzatoze,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbyszek Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Już znalazłem przyczyne i ja weliminowałem:)!! Ten pisk był spowodowany tym że miałem urawaną jedną szpilkę i wczoraj ja wymieniłem i juz jest wszystko ok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Już znalazłem przyczyne i ja weliminowałem:)!! Ten pisk był spowodowany tym że miałem urawaną jedną szpilkę i wczoraj ja wymieniłem i juz jest wszystko ok!!! pisk od szpilki?? ja mam wszystkie i cos piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 proponuję żebyś nie skręcał to nie będzie piszczało :twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Już znalazłem przyczyne i ja weliminowałem:)!! Ten pisk był spowodowany tym że miałem urawaną jedną szpilkę i wczoraj ja wymieniłem i juz jest wszystko ok!!! Troche dziwna przyczyna, no ale jak pomogło to git, ja też miałem urwaną szpilke ale u mnie nic takiego sie nie działo Najważniejsze że jest OK :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hero Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Czesto taki efekt daje uszkodzony lacznik stabilizatora, tak na przyszlosc oczywiscie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Czesto taki efekt daje uszkodzony lacznik stabilizatora, tak na przyszlosc oczywiscie pozdro ja mailem uwalony lacznik ale nic nei piszczalo :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Biedronka Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 CZAJICIE mi piszczala zawleczka co jest na feldze widoczna z zewnatrz... normalnie mnie szlak trafial bo nie moglem tego wyczajic a tu nagle KOLES poruszal ta czescia tak sobie zeby zobaczyc co to jest a tu nagle znajomy dzwiek... i tak sie skonczyl moj problem z PISZCZENIEM !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi