Gość siksa Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 panowie i panie.. moje drogie.... mam pytanie ... pomozecie ... szukam wlotów powietrza do mojej eleonorki czyli nissana patrola Y61 z 2000r chcialbym troszke przerobić i zrobic go bardziej agresywnego... ale tez dlatego ze ostatnio przejezdzajac przez rzeke myslalem ze utopie nissanka... ea uuuppffg na szczescie dalem rade... pozdrawiam i dziękuje za porady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 ale tez dlatego ze ostatnio przejezdzajac przez rzeke myslalem ze utopie nissanka... Ten polecam ... http://www.wyprawa4x4.pl/info/snorkel_air_tec_y61_30_gu4-1583.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siksa Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 hmm... jest oki.. i sam go bez problemu zamontuje .. czy potrzebna mi bedzie pomoc mechanika lub fachowca.. a druga kwestia... na co trzeba patrzec przy zakupie wlotu powietrza....??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zdecydowanie bym się udał do warsztatu który już montował snorkle Poza wycięciem dziury w błotniku pozostaje jeszcze kwestia idealnego uszczelnienia Pamiętaj że obudowa filtra powietrza na dole ma dziurkę do odprowadzania nagromadzonej wody Przy montażu snorkla trzeba ją uszczelnić Szczelność sprawdza się poprzez zatkanie dopływu powietrza ... jak silnik sam zgaśnie to znaczy że jest szczelny Co do wyboru ... preferuję konstrukcję renomowanych firm Australijskich http://www.sklep4x4.pl/sklep/produkt/33/4862.html Moim zdaniem 2 rodzaje wchodzą w grę ... - TJM - Safari Poszukaj na Allegro ... tam widziałem TJM-a za 1000 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankes30 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Safari na Allegro tez jest. Koszt ok 900. Jak jeszcze jezdzilem Pajero to mialem Safari. Musze przyznac ze niezniszczalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mobilepiotr Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 możesz tutaj popytać mają dobre i tanie i sprawdzone wiem co mówie http://www.highgear.com.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=170&category_id=17&option=com_virtuemart&Itemid=60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankes30 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Tylko jaki silnik? 2.8 ma mniejsza srednice niz do 3.0 dlatego safari robi ss15 do 2.8 i ss16 do 3.0 Zlosliwie ss16 sa mniej dostepne. a ja akurat taki zamowilem.... 2 tygodnie oczekiwania.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.