camo Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 chce wyjac konsole przyciskow otwierania okien, w drzwiach kierowcy, moze ktos wie jak sie za to zabrac? i czy mozna to zrbobic bez czynienia duzego balaganu? z rysunku wynika ze trzyma to jakas sruba. tylko jak sie do niej dostac? http://www.courtesyparts.com/pathfinder-parts-r51-2005-2009/genuine-nissan-parts/bodyside-rear/809-front-door-trimming/-c-6833_6834_6965_6974.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ja z tego co mnie pamięć nie myli to podwadzasz rękojesc i tam znajduja sie 3 wkręty,następny pod cęgielkiem jest zaślepka tez musisz ja ściągnąc bo tam jest następny.Bo raczej przełączników nie wyciągniesz bez uniknięcia ściągania tapicerki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 odświeżam temat moze ktoś cos takiego robil i pamieta jak to jest przypiete? mi sie nie udalo jeszcze nic wyciagnac a nie chce na sile walczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 witam panel z przyciskami da się wyjąć trzeba go tylko podważyć pamiętaj że po odłączeniu kostki przestanie działać auto zamykanie szyby kierowcy będziesz musiał nauczyć przycisk automatycznego zamykania opisane w instrukcji obsługi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 czyli zwyczajnie miedzy panel a tapicerke wlozyc np srubokret i zrobic dzwignie? w gornej czesci panelu jest troche luzu, zazczyna sie od gory? witam panel z przyciskami da się wyjąć trzeba go tylko podważyć pamiętaj że po odłączeniu kostki przestanie działać auto zamykanie szyby kierowcy będziesz musiał nauczyć przycisk automatycznego zamykania opisane w instrukcji obsługi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 dokładnie podważyć trzeba od góry bez obaw zatrzask jest metalowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 nie udalo mi sie:/ panel dal sie nieco podniesc(wypiol sie z 2 malych bocznych zatrzaskow, ale przyciski jakby zostawaly w miejscu. dokładnie podważyć trzeba od góry bez obaw zatrzask jest metalowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Camo, może ten schemat Ci w czymś pomoże. EI.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.