Marler Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 jak na razie orientacyjnie dowiedziałem sie w mbanku- w 12 ratach wychodzi mnie to łącznie ( z ubezpieczeniem od śmierci i innych pierdół) 900zł.. jak na to że w zeszlym roku kosztowało mnie to o prawie polowe wiecej to ok, ale tam jeszcze zadzwonie ale to dopiero po zlocie.. co sobie bede z prywatnego telefonu nabijał ;p od tego są służbowe :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Myśle że tam bedzie podobna cena czy w innch ubezpieczalniach.Lepiej wychodz sie jak sa 2 albo 4 raty ,a najlepiej jednorazowa wpłata .Jeśli kogos stac w zależności jakie sa zniżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Koszalin nissmo jak w podpisie 60% zniżki OC + NW cena - 393zł firma - MTU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi