Gość rychu Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Przestał mi działać silniczek od spryskiwacza> Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki. Gdzie dalej szukać usterki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cysio Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 wyjmij wtyczke z silniczka i z pomoca drugiej osoby (ktora wlaczalaby wajcha spryskiwacz) wpinasz miernik i sprawdzasz czy dochodzi napiecie jak nie dochodzi to sprawdzic trzeba instalacje , jezeli dochodzi to przechodzimy do pkt.2 druga proba to podjaczenie silniczka na "krotko" do akusia celem sprawdzenia czy silnik wogole chodzi silniczej mozna po malej przerobce (rozbebeszenie plastiku na wtyczke) zaadoptowac np. z opla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M.I.C.A Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Witam, Ostatnio wymieniałem silniczek do spryskiwacza, poprzedni "zatarł" się (uszkodzenia były też spowodowane rozwaleniem od wewnątrz przez lód- napeczniał). Kupiłem na szrocie na Strażackiej za 30 PLN ze starej p10 i teraz mi hula i jest ok. p.s. jak nie macie wszystkich kołków jednorazowych do założenia nadkola to nie róbcie tego - ja swoje przykręciłem bez wkładania kołków jednorazowych i w czasie jazdy koło mi zerwało nadkole - podwiało niezamocowaną część po oponę przy 130 km/h i tyle je widziałem.... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rychu Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 wyjmij wtyczke z silniczka i z pomoca drugiej osoby (ktora wlaczalaby wajcha spryskiwacz) wpinasz miernik i sprawdzasz czy dochodzi napiecie A do wtyczki jak sie dostanę? :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 witam . jest przed prawym kołem zaraz za plastikiem nadkola można od spodu(ale to ciężko) lepiej zdjąć koło i zdjąć mocowanie nadkola 2 szt. wtedy łatwo odchylić plastikowe nadkole. no i wtyczka jest . pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.