Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

terrano 2,7 2000r

Gość sewer12

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam problem z napendem na 4X4 szybkie .mianowicie gdy jade z włonczonym napendem na 4 doła szykie to cos mi trosze skrzeczy i bardzo ciagnie po kierownicy czuje wyrazny opur na kierownicy jak skrecam a majgorzej jest przy cofaniu na skreconych kołach az auto staje i niewiem co jest czy sie cos tam blokuje i niechciał bym tego zepsuc do konca jesli ktos miał cos takiego albo wie co jest zepsute albo jak to naprawic to prosze o pomoc

W dniu 11.12.2009 o 19:35, sewer12 napisał:

witam mam problem z napendem na 4X4 szybkie .mianowicie gdy jade z włonczonym napendem na 4 doła szykie to cos mi trosze skrzeczy i bardzo ciagnie po kierownicy czuje wyrazny opur na kierownicy jak skrecam a majgorzej jest przy cofaniu na skreconych kołach az auto staje i niewiem co jest czy sie cos tam blokuje i niechciał bym tego zepsuc do konca jesli ktos miał cos takiego albo wie co jest zepsute albo jak to naprawic to prosze o pomoc

Witam.przypadkiem nie wykonujesz tych wszystkich manewrów na asfalcie albo na kostce pred domem ??????????

W dniu 11.12.2009 o 19:41, fabro2 napisał:

Witam.przypadkiem nie wykonujesz tych wszystkich manewrów na asfalcie albo na kostce pred domem ??????????

tak dokładnie to sie dzieje jak chcem wjechac w drame tyłem aldo zakrecic na parkingu na maxsa srkecajac koła i to dopiero sie dzieje tak jak zrobiło sie troche slizgo i włonczam mapend na 4X4 szybki a co wiesz co to moze byc ????

W dniu 11.12.2009 o 23:50, sewer12 napisał:

... chcem wjechac w drame tyłem aldo zakrecic na parkingu na maxsa ...

to prowokacja ?

jesli nie to proponuje poczytac forum, szczegolnie o sprzegielkach.

W dniu 12.12.2009 o 16:33, bigi napisał:

to prowokacja ?

jesli nie to proponuje poczytac forum, szczegolnie o sprzegielkach.

jaka znowu prowokacja jesli ktos wie co to moze byc to prosze o pomoc bo mam problem jesli mozesz to podrzuc jakis link o tych sprzegiełkach a i jeszcze jeden problem czujnik od temperatury wody mi skacze od zera na połowe i niewiem co to jest czy jest licznik czy jakis czujnik moze ktos cos takiego miał i wie jak to naprawic ??????????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...