Gość eko Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Czesc mam pytanko gdzie moge szukac nakladek na przedni zderzak?I jak ja zamontowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Myślę, że łatwiej byłoby nam podpowiedzieć, gdybyś powiedział do jakiego autka poszukujesz nakładek/podkładek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GoPlaN Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 ja chcialem zapytac o to samo, bede jednak dokladniejszy :wink: chodzi mi o almerke N15 sedan '97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Wiem ze do Sunny pasuja z pewnego autka seryjne dokladki i ladnie to wyglada... ale do Almerki nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość duce Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 A wie ktos cos moze na temat dokladki do K11?? Kiedys probowalem zalatwic sobie z Astry 2 dokladke pod przedni zderzak ale niestety nie znalazlem takowej... a a przede wszystkim nie wiem, czy by pasowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 .... a u mnie juz niedlugo bedzie plug z s14 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaBaKa Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Wiem ze do Sunny pasuja z pewnego autka seryjne dokladki i ladnie to wyglada... ale do Almerki nie mam pojecia A moze podzielisz sie informacją z jakiego dokladnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 no tak, podziele sie unformacja i zaraz wszystkie N14 beda jezdzily z fabryczna dokladka pod zderzak od Laguny... nie ma mowy nic nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 no tak, podziele sie unformacja i zaraz wszystkie N14 beda jezdzily z fabryczna dokladka pod zderzak od Laguny... nie ma mowy nic nie powiem laga powiadasz... :roll: ja tez szukalem klasyczny powiedzialbym juz zabieg. na szczescie :wink: kumpel mial dzwona s14-nacha i dol ocalal ciekawe jak wyjdzie bo po przymiarkach moze byc ciezko ze spasowaniem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 do sunny n14 "hackback" pasuje kilka dokladek pod zderzaki a progi to chyba raczej wszystkie trzeba sie tylko pobawic w wycinanko i lepienie żywicą :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Hehe, jak sie pobawisz w wycinanko i zywice to wszystko pasuje do wszystkiego A te nakladki od laguny maja wymiary ponoc idealne. Do Hondy CRX tez pasuja bo kiedys widzialem w jednym... Wiec od CRX dokladki mozemy brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 a co proponujecie panowie na tyl? nie mam na to konceptu a bez tego nie chce zaczynac reszty. progi chyba zamowie z allegro te uniwersalne badziewie za 85zl do lakierowania i spasowania bo na progi z GT nie ma co liczyc... czekam na sugestie i kajam sie pod konstruktywna krytyka :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Mi tam sie zawsze seryjny tyl podobal jesli chodzi o nasze nissanki. Tylko tlumik strasznie brzydko wystaje.... ale to mozna zmienic.. montujac inny tlumik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 tlumiczek juz sliczny zamontowany 8) http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=4723 to sami mowisz ze bedzie wygladal spoko z plugiem i progami a bez dokladki z tylu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 No zalezy, jak bedziesz mial jakies wyjebane w kosmos mega super hiper starwarsowe nakladki na przod i boki to pewnie ze i tyl trzeba zrobic... jak bedziesz mial bardzo delikatne to mysle ze tyl moglby zostac seryjny. A jesli jakas dokladka to delikatna.. bardzo delikatna Ale to tylko moj gust, a nad gustami sie nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Progi uniwersalne tak, ale bez wlotu do chłodzenia tylnej opony No i nie rób przodi i progów bez tyłu Pozdrawiam ale sie przyczepiles tego tylu :wink: miales napisac ze super pomysly i wogole :!: i tak go zrobie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54049014 tu link do tych progow oczywiscie bez dyfuzora opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 czyli progi uniwersalne w stylu M3, no moze byc, ja osobiscie czegos takiego bym nie zrobil ale wygladac moze to ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzychoo Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Qrcze panowie jak ktoś przytuninguje N 14 z tymi wszytskimi baYerami tzn. nakladka pod przód i tył dodatkowo boki to niech zapoda takie fotki na naszym forum. Juz widziałem takiego N14 ale nie u nas ->efekt był zajefajny !!! Do dzieła panowie, moze i jak czyms sie niedługo poczwale Jak ktoś chce fotki na wzór tego superanckiego nissanaka to moge podesłać. :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 podklejam sie do tematu i poshukuje pomyslow na dokladki do zderzakow do k11 sprzed liftingu.. ewentualnie czy ktos prubowal jush kiedy s zabiegu adaptacji zderzaka z innego modelu auta do swojego poprzec przycinanie klajenie itd ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukmack Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=63589913 delikatne do N16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukmack Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 a tutaj coś dla Bombla http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=64237916 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi