Gość Jark Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Czy próbował Ktoś z szanownych Forumowiczów zamontować w ciekawy sposób termometr do mierzenia temperatury zewnetrzej (lub też zew/wewn.) do Tiidy???? Jeśli tak to poproszę o doświadczenia. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz63 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 A po cholerę Ci taki wynalazek. Komfort jazdy przez to Ci się nie podniesie. Ja mam oryginalny, ale tak: w lecie podaje niższą temperaturę jak w rzeczywistości a teraz przy tych mrozach o kilka stopni wyższą. Prawdę mówiąc to nie wiem gdzie jest zamontowany. Pewnie gdzieś głęboko bo w lecie nie nagrzewa się. Mam pytanie, przy okazji, do tych co mają termometr: czasami wskaźnik temperatury wyświetla normalnie a czasami miga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posimek Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Miga od +3 stopni w dół to ma zwrócić Twoją uwagę na możliwe wystąpienie oblodzenia na drodze. Mi aktualnie odrobinę zawyża temperaturę o jakieś 2 stopnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Miga od +3 stopni w dół to ma zwrócić Twoją uwagę na możliwe wystąpienie oblodzenia na drodze. Mi aktualnie odrobinę zawyża temperaturę o jakieś 2 stopnie. mi tam dzieła b.d.b.a co do migania dokładnie o to chodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.