darek70 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Czy u was zimą też was zarzuca na zakrętach? to cecha tego samochodu? Czy ja mam coś nie tak? Zawłaszcza żona narzeka na niepewność jaką czuje jadać tiidą. Być może jest to kwestia niedociążenia auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Nie ma takiego problemu(sedan)Masz w miarę nowe opony zimowe w dobrym stanie?Twarda stara guma może powodować brak przyczepności.Ew. zużyte amorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek70 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Hatchback,no nie wiem bo zmieniła sie pogoda dociażyłem bagażnik na wszelki wypadek,zimowe kapcie 4-letnie,w dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bluedave Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) u mnie Pb+LPG nagrzewa się szybko, do tego oponki zimowe Verstein(bieżnik jak w ciagniku rolniczym-chyba "snowtrack") ponadto "wysokie" zawieszenie tiidy które przeklinam przy szybkościach w lecie(bardzo buja i trzeba powyżej 140km/h uważać, szcezególnie jak się z tirem mijam lub wyprzedzam) zimą sprawuje się idealnie...TIIDA idzie jak CZOŁG nawet w dużych zaspach!!!(mimo to szypa w bagażniku tak na wszelki wypadek :dribble:co do aku to od 2007r (od zakupu auta) nie doładowywane i nie wymieniane i oby tak zostało!!! Edytowane 27 Lutego 2013 przez bluedave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi