Gość sklodo Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Witam, mam do was pytanie czy ktoś z was posiada homologacje fia do sunny, nie potrzebuje oryginalnej może być kopia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 mam ksero z oryginału. ale mam zamiar zamówić w pzm oryginał bo i tak na zawodach nie honorują kopi. co Cię interesuje z homologacji? w kwestii progów śmiało mozna montować blachy z wersji 5 drzwiowej. długość jest ta sama jedynie przetłoczenie na słupek zaczyna się wcześniej z racji tego że drzwi przednie są krótsze. mam u siebie wspawane progi z 5d więc info jest jak najbardziej wiarygodne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sklodo Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 gadałem z kolesiem który robi bk na mazowieckim i mówi ze na poczatek xero wystarczy zeby ocenic czy wszystko jest ok. Wiem, że pozniej jest potrzebne ale jeszcze daleka droga do uzyskania kss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 aaaaa to spoko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sklodo Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 CZAJNIK to możesz podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 no mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sklodo Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 A masz zamiar startować gsmp czy w czymś innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 WPP i wybrane GSMP mam propozycję nie zaśmiecajmy koledze tematu... możesz wskoczyć na mój projekt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sklodo Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 ok, już nic nie pisze i już szukam projektu Mam do was pytanie czy szpera http://www.quaife.co.uk/shop/products/qdf6l-2 od primery będzie pasowała do sunny gti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 tak będzie pasowała bo primera P10 .p11 maja te same skrzynie co sunny bynajmniej obudowy może różnią sie przełożeniami ale obudowa jestna bank taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi