Guest mirello Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 co to za objaw?dodam ze w gornej czesci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Peter Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Uważasz,że dostarczyłeś wystarczających informacji aby ktoś mógł co pomóc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mirello Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 co to za objaw?dodam ze w gornej czesci no faktycznie troszke mało ale do rzeczy,szarpiac za sprezyne do siebie i od siebie odzywa sie takie pukniecie gdzies w okolicy gornej poduszki amortyzatora,podczas jazdy pukniecie rowniez wystepuje,walcze z tym pukaniem juz od roku,mam całe przednie zawieszenie nowe,auto było u 4 mechanikow i niewiem juz na ilu szarpakach,dla nich problemu niema.dopiero w wigilie złapalem za sprezyne i okazało sie ze nakretka od amorka była niedokrecona,dokreciłem i o niebo lepiej lecz na nierownosciach i szarpiac za sprezyne jest to pukniecie.jest to lewa strona auta dodam ze p-12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ugh1978 Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 mam to samo w p11...trzepali mi go we wszystkie strony i nic.odzywa sie tylko na dziurach.to musi być zużyty amor bo co innego.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mirello Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 mam to samo w p11...trzepali mi go we wszystkie strony i nic.odzywa sie tylko na dziurach.to musi być zużyty amor bo co innego.. panowie mam jeszcze takie pytanie,czy jest dostep do poduszki mc-persona?tzn.czy mozna ja kupic poza serwisem?bede wdzieczny za jakis schemat przedniego mc-persona.chodzi o to co tam sie znajduje? jaka jest kolejnosc montazu. mam prosbe,czy nie ma ktos do sprzedania lewego mc-persona do nissana primery p-12,1.8 benzyna.oczywiscie sprawnego i kompletnego do natychmiastowego montazu.ceny serwisu mnie przeraziły.poduszka 220,lozysko 190.juz nie chce wiedziec ile amortyzator kosztuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bober Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 E tam.. opowiadaćie.. to jest teflonowa podkładka ślizgowa w górnej częćci MC Trzeba wyjąć amorek i zwalić z niego sprężyne, podkładke posmarować, najlepiej wazelinką.. I POZAMIATANE.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibby Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 U mnie to samo było , na górze MC jest taka guma , wymiana jej załatwiła temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mirello Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 czy mogłbys kolego troszke wiecej o tej gumie?chodzi ci o ta podkładke miedzy kielichem a mc personem?ta z wycieciami na sruby ktore wchodza w kielich? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.