Gość Konrad_007 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witam Mam nissana primerę p11 GX 1.6 98r i jest centralny zamek ale z kluczyka; chciałbym mieć zamykanie z pilota więc zakupiłem na allegro taki zestaw : http://allegro.pl/item863663813.html czy to wystarczy abym mógł z pilota sterować centralnym zamkiem ??? jeśli tak to gdzie powpinać te moduły w ogóle ?? bo nie bardzo wiem jak za to się zabrać .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Jeśli jest to pełen moduł sterujący centralnym zamkiem (tzn.nie uszkodzony ) to powinno wszystko grać, ale to różnie bywa. Zamień sterownik z tym co masz w aucie, znajduje się on za plastykiem obok nogi przy sprzęgle, plastyk ściąga się przez odkręcenie małej plastykowej nakrętki i odciągnięcie plastyku. Z wyjmowaniem wtyczki ze sterownika uważaj aby nie wyrwać pinów. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bomber Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Jeśli jest to pełen moduł sterujący centralnym zamkiem (tzn.nie uszkodzony ) to powinno wszystko grać, ale to różnie bywa. Zamień sterownik z tym co masz w aucie, znajduje się on za plastykiem obok nogi przy sprzęgle, plastyk ściąga się przez odkręcenie małej plastykowej nakrętki i odciągnięcie plastyku. Z wyjmowaniem wtyczki ze sterownika uważaj aby nie wyrwać pinów. Powodzenia A czy mogę prosić o foto tego modułu sterującego? Mam problem taki,że raz centralny działa,a raz nie działa.kierunki po naciśnięciu pilota działają,więc....chciałbym obejrzeć moduł. I nadmienię,że mam wersją angielską P11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.