Gość doktorkidler Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Koledzy ponownie zwracam sie o pomoc czy ktos wie co mogło sie uszkodzic albo jak naprawić czujnik informujący o tym ze swiatła mijania sa właczone, np po wyłaczeniu zapłonu gdy swiała były właczone miałem sygnał dzwiekowy a teraz nie mam z dnia na dzien cos sie sypnęło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/6539-p10w10-sygnalizator-waczonych-wiate/page__p__57875__hl__dzwiek%20swiatel__fromsearch__1entry57875 w P11.144 powinno być podobnie z umiejscowieniem go ewentualnie sprawdzić w serwisówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ojciec mateusz Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 a sprawdzales czy wlacza ci si swialo jak otwiersz drzwi? u mnie byl problem z tym czujnikiem otwarcia drzwi. pozdr. mateusz. ps. sorki za jakosc ale pisze z telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doktorkidler Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 No własnie nie zapala mi się switało jak otwieram drzwi od strony kierowcy ???? Wszystkie pozostałe drwi poprzez otwarcie drzwi zapala oświetlenie wewnętrzne....a wiec jakie propozycje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinson85 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 uszkodzona krańcowka otworz drzwi odkrec krancówke i ja rozbierz moze tylko w srodku nie styka ja tak mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oczkopl7 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 tak jak kolega wyżej napisał jest to na 100 % wyłącznik krańcowy mam nadzieje ze wiesz gdzie się on znajduje. Prawdopodobnie Ci zaśniedział i nie rozwiera się Wyciągnąć przeczyścić powinno pomóc. Jak już nie pomorze no to trzeba zakupić nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doktorkidler Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 no ok krancówka - rozumiem ale czy to ma cos wspólnego z tym brzeczkiem od właczonych swiateł ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Bo brzęczyk włącza się jak otwierasz drzwi kierowcy i palą się światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinson85 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 dokladnie tak to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doktorkidler Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dziekuje wszytskim za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość speed Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 P12 Jak otwieram drzwi to światło sie nie zapala w przednich i tylnych drzwiach (w bagażniku działa). Jak zostawiam światła włączone i otwieram drzwi to brzęczyk działa. No i kto mi powie co to jest? Ja juz 2 lata tak jeżdżę (na pewno nie krańcówki, lampki wewnątrz też są dobrze ustawione). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doktorkidler Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 wszystko ok ale w servisie zazwyczaj ceny sa bardzo zawyzone , sa tez rzeczy ktore wypada zrobic w servisie ale tutaj masz przyklad ze jest tam totalny wyzysk wciskaja ludziom scieme i baaardzo slabo znaja sei na rzeczy . u mnie była uszkodzona jedna krancówka ta własnie w drzwiach przednich tak jak pisali koledzy koszt krancówki to jedyne 19 zł i po sprawie jeszcze raz dzieki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaxdamian Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 brzęczyk jest przykręcony do schowka pod kierownicą. Przy prawej nodze jak odkręcisz schowek to takie coś jak przekaźnik. Nie wiem co z nimi jest ale "zawieszają się" odłącz i podłącz to bedzie działał. No chyba ze krańcówka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi