siutek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 witam, jakiś łoś w nocy zrobił sobie z mojego auta worek treningowy, przez co muszę teraz szukać lusterka zewnętrznego (od pasażera) moje pytanie brzmi czy lusterka z wersji P11 przed i po lifcie różnią się między sobą?? chodzi o lusterko elektryczne. Czy wszystkie lusterka sterowane elektrycznie były też standardowo podgrzewane?? czy są wersje (fabryczne) bez grzania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 witam, jakiś łoś w nocy zrobił sobie z mojego auta worek treningowy, przez co muszę teraz szukać lusterka zewnętrznego (od pasażera) moje pytanie brzmi czy lusterka z wersji P11 przed i po lifcie różnią się między sobą?? chodzi o lusterko elektryczne. Czy wszystkie lusterka sterowane elektrycznie były też standardowo podgrzewane?? czy są wersje (fabryczne) bez grzania? Zewnętrznie lusterka niczym się nie różnią , jak lusterko jest sterowane elektrycznie to jest też podgrzewane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzybu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 ja ostatnio dokonywalem wymiany lusterek w p11 przed liftem. Lusterko z P11.144 jest identyczne co do budowy i wymiarow, wszystko ładnie pasuje. Ma ono inna wtyczke.po zamianie na wtyczke ze starej p11 wszystko dziala jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmooon Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zewnętrznie lusterka niczym się nie różnią , jak lusterko jest sterowane elektrycznie to jest też podgrzewane . Niestety nie mogę się z tym zgodzić ja mam P11.114 z elektrycznie sterowanymi lusterkami bez podgrzewania, więc na pytanie kolegi wcześniej były lusterka montowane seryjnie bez podgrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Może masz nie oryginalną wkładkę ? ja Mam w P11.144 sterowane elektrycznie i podgrzewane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmooon Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 wydaje mi się, że podgrzewane lusterka to była opcja tak samo jako podgrzewane siedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbikzgr Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 wydaje mi się, że podgrzewane lusterka to była opcja tak samo jako podgrzewane siedzenia Ja mam podgrzewane lusterka a nie mam podgrzewanych siedzeń A tak na poważnie to lewe i prawe lusterko mam podgrzewane, tylko chyba prawy wkład lusterka był dorabiany u szklarza lub jest taki orginalny, bo niema maty grzejnej a instalacja elektryczna pod grzanie jest. Czy tez tak macie ze prawy wkład lusterka tak jakby przybliżał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melo Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Prawdopodobnie masz prawe lusterko lub wkład z anglika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 (edytowane) Jak sprowadziłem swoje autko miało rozwalone jedno lusterko (lewe) , kupiłem od angola i co się okazało lusterko z angola miało 4 albo 5 przewodów a moje stare zepsute 3 tak więc podgrzewanie jak sądzę było w opcji Edytowane 5 Stycznia 2010 przez waichwaich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ale do podgrzewania lusterka jest osobny kabelek. Myślę że różnica wystąpiła miedzy modelami przed i po lift . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 to lusterko było od P11 tak wiec na bank była opcja z podgrzewanymi zwierciadłami skoro moje nie są podgrzewane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzybu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 w p11 (przed liftem) mialem niepodgrzewane lusterka. przy wymianie kupilem z podgrzewaniem, czy ktos sie orientuje z kad moge poprowadzic zasilanie do podgrzewania? wtyczka w aucie ma 3 przewody, od lusterka sa 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam, właśnie straciłem lusterko i widze że od anglików lusterka są po pieniądzach.. Czy lewe nadaje się od Angola i da się normalnie z nim jeździć? w sensie że będzie w nim dobrze widać? Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez bugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MrBrzoza Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witam, właśnie straciłem lusterko i widze że od anglików lusterka są po pieniądzach.. Czy lewe nadaje się od Angola i da się normalnie z nim jeździć? w sensie że będzie w nim dobrze widać? Witaj, Lusterko od Angola ma inny kąt. Można zamontować i da się przyzwyczaić, choć musi być wychylone max do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi