Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

[P11.144] Lusterka zewn. różnice?

siutek
 Share

Recommended Posts

witam,

jakiś łoś w nocy zrobił sobie z mojego auta worek treningowy, przez co muszę teraz szukać lusterka zewnętrznego (od pasażera)

moje pytanie brzmi czy lusterka z wersji P11 przed i po lifcie różnią się między sobą?? chodzi o lusterko elektryczne.

Czy wszystkie lusterka sterowane elektrycznie były też standardowo podgrzewane?? czy są wersje (fabryczne) bez grzania?

witam,

jakiś łoś w nocy zrobił sobie z mojego auta worek treningowy, przez co muszę teraz szukać lusterka zewnętrznego (od pasażera)

moje pytanie brzmi czy lusterka z wersji P11 przed i po lifcie różnią się między sobą?? chodzi o lusterko elektryczne.

Czy wszystkie lusterka sterowane elektrycznie były też standardowo podgrzewane?? czy są wersje (fabryczne) bez grzania?

Zewnętrznie lusterka niczym się nie różnią , jak lusterko jest sterowane elektrycznie to jest też podgrzewane .

Guest grzybu

ja ostatnio dokonywalem wymiany lusterek w p11 przed liftem. Lusterko z P11.144 jest identyczne co do budowy i wymiarow, wszystko ładnie pasuje. Ma ono inna wtyczke.po zamianie na wtyczke ze starej p11 wszystko dziala jak trzeba.

Zewnętrznie lusterka niczym się nie różnią , jak lusterko jest sterowane elektrycznie to jest też podgrzewane .

Niestety nie mogę się z tym zgodzić ja mam P11.114 z elektrycznie sterowanymi lusterkami bez podgrzewania, więc na pytanie kolegi wcześniej były lusterka montowane seryjnie bez podgrzewania.

Może masz nie oryginalną wkładkę ? ja Mam w P11.144 sterowane elektrycznie i podgrzewane

wydaje mi się, że podgrzewane lusterka to była opcja tak samo jako podgrzewane siedzenia

wydaje mi się, że podgrzewane lusterka to była opcja tak samo jako podgrzewane siedzenia

Ja mam podgrzewane lusterka a nie mam podgrzewanych siedzeń :D

A tak na poważnie to lewe i prawe lusterko mam podgrzewane, tylko chyba prawy wkład lusterka był dorabiany u szklarza lub jest taki orginalny, bo niema maty grzejnej a instalacja elektryczna pod grzanie jest.

Czy tez tak macie ze prawy wkład lusterka tak jakby przybliżał ??

Jak sprowadziłem swoje autko miało rozwalone jedno lusterko (lewe) , kupiłem od angola i co się okazało lusterko z angola miało 4 albo 5 przewodów a moje stare zepsute 3 tak więc podgrzewanie jak sądzę było w opcji ;)

Edited by waichwaich

Ale do podgrzewania lusterka jest osobny kabelek. Myślę że różnica wystąpiła miedzy modelami przed i po lift .

to lusterko było od P11 tak wiec na bank była opcja z podgrzewanymi zwierciadłami ;) skoro moje nie są podgrzewane :P

Guest grzybu

w p11 (przed liftem) mialem niepodgrzewane lusterka. przy wymianie kupilem z podgrzewaniem, czy ktos sie orientuje z kad moge poprowadzic zasilanie do podgrzewania? wtyczka w aucie ma 3 przewody, od lusterka sa 4.

• 1 year later...

Witam, właśnie straciłem lusterko i widze że od anglików lusterka są po pieniądzach.. Czy lewe nadaje się od Angola i da się normalnie z nim jeździć? w sensie że będzie w nim dobrze widać?

Edited by bugi

• 3 months later...
Guest MrBrzoza

Witam, właśnie straciłem lusterko i widze że od anglików lusterka są po pieniądzach.. Czy lewe nadaje się od Angola i da się normalnie z nim jeździć? w sensie że będzie w nim dobrze widać?

Witaj,

Lusterko od Angola ma inny kąt. Można zamontować i da się przyzwyczaić, choć musi być wychylone max do końca.