Gość heretico Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 witam potrzebuję kodu do radia Clarion. oto dane : Serial No. : CL052940125186 Model No. : PN - 2424M mail : jarekzasadniczo@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas2402 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 witam dolaczam do tematu potrzebuje rozkodowac radio clarionnissan almera 2003 1.5radio clarion pn-2424m (cy450)serial clo52920084960szukalem progrmow do tego w necie jednak podawane mi przez nie kody byly bledne czy ktos umialby mi pomoc? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert45 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Kolego żadnym kodem nie rozkodujesz tego radia. Nawet nie próbuj. Wiem co mówię bo sam próbowałem. Zdemontuj konsolę radia i pooglądaj czy przypadkiem na radiu nie ma naklejonego kodu. Jeśli brak, to wizyta u elektronika celem wylutowania pamięci 93C46 i odczytania odpowiednim programatorem kodu. I jeszcze jeden warunek musi być to oryginalne radio z tego pojazdu. Bo warunkiem rozkodowania jest komunikacja z immobilajzerem + poprawnie wpisany kod. Jeśli nie jest oryginalne to może być z tym problem. Edytowane 18 Grudnia 2015 przez robert45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroxx Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgadzam się z kolegą post wyżej, przerabiałem temat na wiosnę tego roku. w starym radiu padła głowica FM i zakupiłem takie samo sprawne radio na aukcji. Jedynym i najprostszym rozwiązaniem było wylutowanie pamięci ze starego radia i przylutowanie do nowego, cała operacja trwała ok. godziny a koszt to 100 zł, i obeszło się bez żadnego kodowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budyn164 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam Wszystkich mam problem z radiem zablokowane jest pisze Wait 0 i nic sie nie dzieje nr seryjny radia i ten co mam w papierach nie zgadzaja sie wiecie może co z tym zrobic ile by serwis wziol za zrobienie dziekuje za odpowiedz i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert45 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam Wszystkich mam problem z radiem zablokowane jest pisze Wait 0 i nic sie nie dzieje nr seryjny radia i ten co mam w papierach nie zgadzaja sie wiecie może co z tym zrobic ile by serwis wziol za zrobienie dziekuje za odpowiedz i pomoc Poszukaj na forum. Już wszystko zostało opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sheff Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Bardzo proszę o kod do radia jeśli ktoś może pomóc nr radia CL052920057935 nissan almera 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek22 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 witam a ja sie dziwie ze wam sie rozkodowały te radia ja u siebie wyjelem radio 7lat temu zamontowałem zamiennik kenwooda teraz bede sprzedawał n16 wlozylem spowrotem ori radio i wszytko gitara. w tym czasie nie raz aku po pare dni nie było ma nowa mapę wgrana a komp caly czas pamieta te radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafek Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Witam. Może ktoś uprzejmy z forumowiczów poda mi kod do radia obecnie używanego i kupionego na wymianę ze zdjęcia ? ..zakupiłem używane, bo w moim CD nie działa, ale nie mam kodu niestety, boję się ruszać bez kodów. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zylwek1 Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 W dniu 7.01.2010 o 20:43, michal801 napisał: Kod radia to: 5055 Fotka się przydała - były potrzebne nr seryjny i model radia. Odnośnie security może być potrzebne kodowanie immobilajzera bo radio współpracuje z immo. Witaj kolego. Czy zajmujesz się jeszcze wyszukiwaniem kodów do radia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi