Gość zwiro Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam. Mam pytanie dotyczace samochodu marki Nissan Primera P10. Z jakich marek samochodów pasują części do mojego auta ? Chodzi mi o lampy przednie, tylne, amortyzatory, koła,zderzaki itd.itp... P.s Przepraszam jesli dodalem temat do zlego działu (jesli coś jest nie tak prosze o przeniesienie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 hmm może z nissana P10 a reszta to nie marki samochodów tylko producenci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafik84 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Posiadam Primere P10 na sprzedaż. Świetnie nadaje sie jako dawca. Jeśli jesteś zainteresowany to napisz na gg:6544014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pisak112 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam. Mam pytanie dotyczace samochodu marki Nissan Primera P10. Z jakich marek samochodów pasują części do mojego auta ? Chodzi mi o lampy przednie, tylne, amortyzatory, koła,zderzaki itd.itp... P.s Przepraszam jesli dodalem temat do zlego działu (jesli coś jest nie tak prosze o przeniesienie) sprezyny tył nubira kombi poduszki amorów przód od p11 podejdą amorki zreszta chyba tez ale jak masz tego dużo do wymiany to lepiej zakup jakiegoś "angola" bądz coś z polski w dobrym stanie tyże że puknięte taniej ci wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafik84 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Posiadam Primere P10 na sprzedaż. Świetnie nadaje sie jako dawca. Jeśli jesteś zainteresowany to napisz na gg:6544014 Link do zdjęć mojego auta: http://rafik8484.fotosik.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jackC Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 może z almery niektóre sa wspólne ? ale raczej chodzi o mechanikę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willu91 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Witam mam pytanie gdzie moge dostac pomaranczowe kierunki do primery p10 sendan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Przednich się nie dostanie. Pozostaje malowanie białych. Ewentualnie z Japonii można ściągnąć pomarańczowe ale z tym ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willu91 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ok dzieki Czy dolozenie chipa tego z allegro ktory daje 20/30 koni i lepszy moment obrotowy do primery p10 2.0(115km) doje cos czy lepiej nie inwestowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.