cygi812 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 witam!!! jestem posiadaczem terranoI 2.7 td 90r problemem jest już kilka krotne wyskoczenie chyba 3i4 biegu przy holowaniu drugiego samochodu biegi wyskoczyły na przełożeniu tylko i wyłącznie 4l dodam ze parę miesięcy temu zmieniłem ramę skrzynia była robiona też zdaje się ze łożyska i kompletne sprzęgło co może być przyczyną? za duże obciążenie,czy może źle wrzucony bieg,czy czeka mnie ponowny remont.Biegi wchodzą płynnie,nic nie zgrzyta,nie hałasuje,czasami jest problem z biegiem wstecznym,ale to niby problem tych skrzyń.Proszę o jakąś poradę co może być przyczyną(2''lift opony 32)Wszystkie informacje na temat tych skrzyń serwis,naprawa,schematy wszystko co się może przydać Z góry dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bigi Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 opoy 32" ? na pewno ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygi812 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 witam 32 11.5 r15 Bridgestone 50na50 rama jest podniesiona dokładnie 5.6cm z przodu podcięte nadkola o jakieś 5 cent na upartego by weszły 33 12.5 r 15 drążki skrętne maja jeszcze duży zapas ponawiam prośbę na temat skrzyń biegów 2.7 Następnym razem dorzuce jakieś foto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.