Gość czaro Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witam Wszystich ! Od dziś jestem szczęśliwym użytkownikiem Almerki i od razu mam zamiar pozbyć się oryginalnego radia a wstawić swoją Alpinkę. Jak sie nazywa ten element tapicerki który wstawię w miejsce oryginalnego,nie mogę wyszukać na Alegro pod hasłami zaślepka,maskownica itp. Albo gdzie to można kupić ? Ma ktoś jakieś namiary,doświadczenia albo pomysły ? Dzx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witam Wszystich ! Od dziś jestem szczęśliwym użytkownikiem Almerki i od razu mam zamiar pozbyć się oryginalnego radia a wstawić swoją Alpinkę. Jak sie nazywa ten element tapicerki który wstawię w miejsce oryginalnego,nie mogę wyszukać na Alegro pod hasłami zaślepka,maskownica itp. Albo gdzie to można kupić ? Ma ktoś jakieś namiary,doświadczenia albo pomysły ? Dzx w aso ,u warsztatowców powinni mieć.lub tu zobacz: http://multisort.pl/search/result/1.html?__deform_form_id__=searchform&search=+almera&in_fulltext=on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Wszystko o wymianie radia na niefabryczne, jest TUTAJ ( dział ZRÓB TO SAM ) Przykład niezbędnej ramki/maskownicy masz TUTAJ Temat zamykam i odsyłam do juz istniejących w dziale ALMERA i CAR AUDIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.