Gość jackC Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Witam, Wzięło mnie ostatnio na dłubanie przy mojej p10 i tak się zastanawiam... Mam wersję 1.6 LX i czy da się zainstalować sterowanie elektryczne lusterek np. ? czy są kabelki pociągnięte i wystarczy , że zamontuje przycisk i podmienie lusterka, czy jest to większy problem ? Mam licznik z zegarem zamiast obrotomierza, czy da się podmienić na wersję z obrotomierzem i jak to wszystko połączyć ?? Ponadto muszę wymienić podświetlenie sterowania szybami, oraz ogrzewaniem. Czy żarówki można diodami zastąpić, i czy warto to zrobić ?? Czy ktoś się bawił może już tak ze swoją nyską ? może chcociaż ktoś wie jak sprawić, żeby licznik z obrotomierzem działał jeśli wcześniej miałem licznk bez obrotomierza ?? Chodzi mi o obrotomierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faza Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Witam, Wzięło mnie ostatnio na dłubanie przy mojej p10 i tak się zastanawiam... Mam wersję 1.6 LX i czy da się zainstalować sterowanie elektryczne lusterek np. ? czy są kabelki pociągnięte i wystarczy , że zamontuje przycisk i podmienie lusterka, czy jest to większy problem ? Mam licznik z zegarem zamiast obrotomierza, czy da się podmienić na wersję z obrotomierzem i jak to wszystko połączyć ?? Ponadto muszę wymienić podświetlenie sterowania szybami, oraz ogrzewaniem. Czy żarówki można diodami zastąpić, i czy warto to zrobić ?? Czy ktoś się bawił może już tak ze swoją nyską ? może chcociaż ktoś wie jak sprawić, żeby licznik z obrotomierzem działał jeśli wcześniej miałem licznk bez obrotomierza ?? Chodzi mi o obrotomierz witam kolego ja wymienilem licznik z zegarem na obrotomierz kostki pasuja tak samo jaki wtym tak i z obrotomierzem kostke z zegara wpinasz do obrotomierza i dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jackC Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 bez żadnych dodatkowych kabelków ? wypas dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faza Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 bez żadnych dodatkowych kabelków ? wypas dzięki witam cię kolego nie potrzeba żdnych kabelków dodatkowych ta primera jest przystosowana do licznika z obrotomierzem i nie tylko jak cos to pisz może pomoge pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jackC Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Wlegancko, a sterowanie lusterek, nie wiesz czy jest kostka, kable przygotowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faza Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 powiem ci ze niewiem o lusterkach wiem o obrotomierzu i jak bys chcial zderzak zalozyc z halogenami od GT to ma wyprowadzone kable pod halogeny i kostke w desce rożdzielczej pod przelacznik.reszty niesprawdzalem aha i pod klime jest przystosowany bo kumpel ma takiego samego i zakladal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jackC Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 no to jak się ciplej zrobi to w haogeny tez się pobawię dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faza Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 no to jak się ciplej zrobi to w haogeny tez się pobawię dzięki jakbys wymienil te lusterka to daj znac co i jak. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jackC Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dam napewno, ale dopiero w wakacje się tym zajmę na spokojnie... albo a maju w dlugi weekend, chociaz w tym roku wychodzi dośc krótki : / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faza Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Dam napewno, ale dopiero w wakacje się tym zajmę na spokojnie... albo a maju w dlugi weekend, chociaz w tym roku wychodzi dośc krótki : / dzieki jakbym cos zmienial to tez ci podzuce. narazie mam problem bo mi linka strzelila od licznika malotego ze kawalek utkna w silniku to niemoge dostac nowej nawet w churtowniach niema jak bys cos wiedzial to slucham propozycji. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fago Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 linke dostaniesz w intercarsie koszt okolo 75zl jesli chodzi o linke sprzegla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość philein Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Kolega pisze o lince od prędkościomierza. W katalogu IC niestety nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xdeman Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Link do linki prędkościomierza http://www.autoczesci.autosowa.pl/index.php?page=01&ar=42891. Zaje** chora cena :/ W mojej p10 też się ukręciła i szukam w normalnej cenie ... Na razie bez skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość philein Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 To jak znajdziesz, to się pochwal koniecznie bo te ceny to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jackC Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 trzeba na szrocie popytać, albo w dziale oddam, tam ktoś ostatnio rozbił p10 i rozdawał na części... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati_s1 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Ostatnio przerabiałem lusterka na elektryczne i jest z tym trochę zabawy bo nie ma poprowadzonych żadnych przewodów i trzeba to zrobić samemu. Nie miałem żadnego schematu jak to podłączyć ale się udało. Ja mam taki typ przełącznika. Nie mam zdjęcia od strony kostki więc zamieszczam rysunek z painta:) Życze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beben1982 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 a koledzy jak jest z szybami i centralnym bo rozbierałem ostatnio mojego LX-a i w słupkach znalazłem mase wtyczek tak samo w tunelu środkowym i pod radiem tylko teraz które do czego są a do ściemniacza oświetlenia deski rozdzielczej też jest wtyczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 beben1982 jeśli masz pociągniętą wiązkę i wszystkie kostki to podpinasz i śmiga. Ja miałem tak u siebie z klimą wystarczyło wsadzić podpiąć i działa. Co do regulacji oświetlenia dechy to po lewej stronie powinieneś mieś kostkę z zaślepką. Ściągasz zaślepkę wsadzasz to od sterowania i powinno działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beben1982 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 dzięki bo nie byłem pewny czy inwestować w to czy nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi