Gość Freemaker Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Witam! Kilka dni temu moja żona urwała klamkę od strony kierowcy. Kupiłem sobie nową klameczkę i chciałbym ją teraz wymienić. Rozebrałem tapicerkę ale nie wiem jak w najprostszy sposób ją wymienić. Z tego co zauważyłem bez łamanych kluczy nasadkowych się nie obejdzie bo trzeba prawdopodobnie odkręcić dwie nakrętki od środka ale czy coś jeszcze?? no i ściągnąć cięgno. Prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.Adam Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 zakładam że P11 nie różni sie od P10 więc tylko te dwie śruby i cięgło a klucze nie muszą być łamane, tylko rurkowe długie, powinieneś mieć otwory w szkielecie drzwi na wysokości tych nakrętek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Freemaker Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 (edytowane) Jedną dziurę mam na wprost nakrętki a drugą niestety nie i dlatego potrzebny mi jakiś łamany klucz. Jeśli tylko te 2 nakrętki trzeba odkręcić to luzik. Myślę że sobie poradzę. Dzięki za szybką odpowiedź. Edytowane 20 Stycznia 2010 przez Freemaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Dokładnie tak jak 'G.Adam' powiedział.. nie potrzeba cudownych narzędzi tylko trochę spokoju i gimnastyki ręki ja wymieniałem 4 w swoim aby mieć pod kolor nadwozia i dałem radę a z tyłu jest gorzej niż z przodu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Freemaker Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pewnie macie racje. Pokombinuje jutro coś jeszcze i dam znać jak mi poszło:) Z góry dzięki za rady. pozdro 4 all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barszu Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 witam i co wymieniłeś tą klamkę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 (edytowane) witam i co wymieniłeś tą klamkę?! Nie no pewnie jeszcze nie wymienił i wsiada do auta od strony pasażera Edytowane 24 Marca 2010 przez Sznurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barszu Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Nie no pewnie jeszcze nie wymienił i wsiada do auta od strony pasażera haha:)pewnie tak! a tak na powaznie, to tez urwala mi sie klameczka i kupilem nowa. jednak dojscie do tej dalszej srubki wydaje mi sie niemozliwe! a mi nawet z ta zlamana udaje sie wsiadac normalnie od str. kierowcy tylko oblesnie wyglada samochod ze zlamana klamka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Musi się dać nie ma opcji takiej że się nie da , sam miałem wątpliwości co do dostania się do siłownika drzwi ale dało rady Chwile trzeba pomyśleć i idzie wszystko zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barszu Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Musi się dać nie ma opcji takiej że się nie da , sam miałem wątpliwości co do dostania się do siłownika drzwi ale dało rady Chwile trzeba pomyśleć i idzie wszystko zrobić Tak tak wiem, z tym że, teraz już się ściemniło i nic nie wymyślę przysiąde jutro po południu to może coś wymyślę. Jednak jeżeli ktoś by miał jakiś "opatentowany" sposob to proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi