Gość mlodykulka Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Pytanie mam nastepujace: Co myslicie o xenonie w P11? na allegro są takie zestawy po 400zł. Warto? Dobrze swiecą? i jakie zarówki? 6000K ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tagemi Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 wygląda całkiem ładnie- świeci raczej kiepsko - oślepia okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z2maciek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Nie zakładaj badziewia, będziesz oślepiał jadących z przeciwka, a jak cie dorwie policja to ma prawo odebrać dowód rejestracyjny i dowalić mandacik za coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoczaty Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Opcją jest założenie nowych kompletnych lamp (nowe w JapanMoto 2983PLN netto sztuka !! ) z układem samopoziomowania (silniczkiem) i przetwornicami ale oczywiście można w necie znaleźć taniej. Przy ksenonach wymagane są również spryskiwacze a to już większa zabawa bo dochodzi pompka wysokociśnieniowa... podsumowując - jeżeli ma to być zrobione tak jak Pan Bóg i Urząd Komunikacji przykazał to chyba gra niewarta zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daryka Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 wygląda całkiem ładnie- świeci raczej kiepsko - oślepia okropnie zamontowane w soczewkach nie oślepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 0208jaca Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 zamontowane w soczewkach nie oślepia przestan stopily mi sie kable i koncowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daryka Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 przestan stopily mi sie kable i koncowki mam u siebie zamontowane hid-y już ponad dwa lata nic się z nimi nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 z tego co widzę to masz p11.144 a w p11 są inne lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nunu85 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 przestan stopily mi sie kable i koncowki Absolutnie i w żadnym wypadku nie miały prawa. HID świeci dwa razy jaśniej a przy tym pobiera sporo prądu mniej, a wiec nie ma bata- ciepła wydzielać musi również mniej. Fizyki nie oszukasz. Wieć jak miało się cokolwiek stopić, jeśli żarnik wydziela wyraźnie mniej energii cieplnej niż zwykła żarówka? JAk miały się potopić kable, skoro xenon bierze mniej prądu niż zarówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilsr20 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Tez mysle nad xenonem do p11 i mam taki pomysl kolega to juz przerabvial w innym aucie podobno nasze lampy da sie wypolerowac zeby bylo przezroczyste mowie o kawalku tutaj gdzie jest swiatlo mijania potem trzeba kupic soczewke moze byc oryginalna xenon albo bi-xenon najlepiej z oryginalnymi przetwornicami albo zwykla soczewke i kupic hidy do tego potem elektryk to popodlacza soczewke wklei zeby wszystko ladnie wygladalo dzialalo poziomowanie ze srodka itd i chodxzi super cena okolo 700 zł za wszystko przerobienie zstanawiam sie nad tym wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi