jwa Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 nie czytałem nigdy zadnego posta o pełnym sukcesie mieszania w mapach i językach p12 na polskę i polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mark'sexy Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 dzien dobry klubowicze rowniez jestem posiadaczem primerki p12 2005r i mam naped cd pod panelem( ktory z reszta juz sie zepsul i trzeba bylo naprawiac) ale rowniez naped dvd ktory znajduje sie pod fotelem kierowcy jakby to pomoglo komus. probowalem kombinowac z navi ale bez efektu niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RoniN_ Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Witam serdecznie! Podepne sie do tematu, ja mam Primere S P12 z 2003 roku i niestety nie mam nawigacji, bo pod fotelem nie ma nawet miejsca ani zadnych kabelkow, a pod CD-kiem, mam wneke. Czy ktos moglby opisac co trzeba kupic i co zrobic aby ta nawigacje uruchomic, dodam ze mieszkam w UK i tu sa chyb a mapy dostepne. Bede bardzo wdzieczny.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paoolo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam, szukam nowej mapy GPS na DVD do P12 z 2005r. z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 http://netfolder.in/folder.php?folder_id=3LBIc5w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi