Gość Tofu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 tz twierdzisz że na sekwencji którędy wpada gaz do silnika na wolnych obrotach a na gównianych wtryskiwaczach takich jak u mnie Rail 3 ohm wolne i nie dokładne to też nie zaciekawie chodzi na wolnych .. ale bedze zmiana czekam na paczkę :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 tz twierdzisz że na sekwencji którędy wpada gaz do silnika na wolnych obrotach a na gównianych wtryskiwaczach takich jak u mnie Rail 3 ohm wolne i nie dokładne to też nie zaciekawie chodzi na wolnych .. ale bedze zmiana czekam na paczkę :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: a u mnie od dzisiaj MATRIX HD544 :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 a u mnie od dzisiaj MATRIX HD544 :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: pasowało by zrobić foto story zrobiłbyś fotki z mapek na MJ a potem na Matrixie a ja na Hana i zobaczymy jak z wydajnością choć mi odpada zabawa z wierceniem patrzyłeś na testa hany ,,,, a paczka chyba dziś nie dojdzie ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 mam ostatnie mapy z MJ, poszukam i zobaczymy a matrixy dopiero stroję, ale miło tylko klepią jak diesel :dribble: :dribble: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Machnij jakiś nowy wątek bo zaśmiecamy wszystkie możliwe albo ja czasne .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi