Gość jackC Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Pomimo, iż jestem klientem AXA najlepsze warunki oferuje mi Liberty. Primera P10 rok '92 1,6 lx Chciałem się podzielić wynikami moich poszukiwań i takim drobnym rankingiem Jeśli macie pomysł na coś tańszego czekam na propzycje Interesuje mnie tylko OC Liberty Direct 984,00 zł OC AXA 1 190,00 zł OC+NNW+ASSmidi HDI 1 243,00 zł OC+ASS+NNW OC HDI 1 307,00 zł OC+ASS HDI 1 322,00 zł OC MTU 1 337,00 zł OC inter 1 353,00 zł risk OC+NNW MTU 1 359,00 zł OC+ASS+NNW inter 1 418,00 zł risk AVIVA 1 500, zł OC+NNW OC+ASS PTU 1 721,00 zł OC BENEFIA 1 809,99 zł Dalej PZU, Warta itp już powyżej 2000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majamaja21 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Taniej na pewno będzie w mbanku i Allianz direct, ja za almere 1,4 99r płace 330zł rok a w mbanku było jeszcze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jackC Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 mBank 1100 zł mi wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 U mnie w Allianz Direct za 2,0 PB, Gdańsk, ja 25lat + tata pełne zniżnki 438zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soxim Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Powiem wam tak na przyszłość, najlepiej się ubezpieczyć w dobrej firmie i zapłacić więcej niż później miec problem z lipną ubezpieczalnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janja Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ja zawsze sprawdzam ranking w Rzeczpospolitej, a według nich w pzu teraz najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jesli chodzi o najtansze ubezpieczalnie to wiem ze jest to MTU i PTU.Jesli ktos nie ma wieku 25 ,krotko prawo jazdy i nie ma zadnych znizek.Teraz mi sie konczy ubezpieczenie w innym aucie 2.0 benz vw to najtaniej wyszło mi w AVIVA cos kolo 600 zeta przy 30% zniżki.A nyske mam w pazdzierniku to pewnie tez u nich skorzystam w AVIVA.Bo maja tansze nisz PTU i MTU.A jesli o jakies problemy z wyplacaniem kasy przy jakis szkodach to najlepiej wypada PZU szybko jest kasa i kropka.A inne ubezpieczenia to przeciagaja do ostatniego dnie i jeszcze jakies problemy robia,bo cos tam ,cos tam...Aby nie wypłacic za długo !!!A jak oni chca składke to dzien spóznienia i kary!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jeann Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Ja wybrałem AXA poniewaz: -mają najtaniej -korzytsne warunki -pod nr 48 22 599 9522 udzielili pelnej informacji na kazde moje pytanie - dobre opcje dodatkowe - ZNIZKA juz za podanie polisy aktualnego klienta np. AA/2033589/01 AA/2033589/01 AA/2033589/01 AA/2033589/01 Zaoferowali mi najkorzystniejsza skladke, w ktorej mam dodatkowo --- NNW do 250 000 dla kierowcy i 50 000 dla pasazerów --- Midi Asistance i holowanie na terenie calego kraju gratis !!!!!!!!!!!!! ---auto zastepcze na 3 dni gratis!!!!!!!!! wazne dla uzywajacych auta w pracy Pozdr. Magda znajoma z forum, Radom, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Mi nie długo sie konczy OC i byłem dzisiaj w biurze co pisałem w Starogardzie Gd. I MTU i przysłało składki i teraz miałem 800 zł na rok przy 4 ratach przy 20% zniżek a teraz mi przysłali na 720 zł na 4 raty 30%zniżki . A pani mi obliczyła w AVIVA 740 zł W dwóch ratach po 370 zł z Ubezpieczeniem asistans gratis jakas opłata za NNW kierowcyi pasażerów i ubezpieczenie szyb . I porównujac w Mtu to teraz wychodziło drożej bo przy tych warunkach co jest w Avivie to cos bym musiał dopłacic za jakis pakiet nnw czy asistans albo szyby. I wybrałem ten w Aviva. Chociaż sie zdziwiłem bo zawsze Mtu miało najtasze OC a tu mała zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 też nie wiem co się wyprawia z cenami OC. mój kolega teraz wrócił do PZU bo mu wyszło tak jak wszędzie, a ja w maju ubezpieczałem to w PZU chcieli prawie 800 PLN za samo OC, a ja zapłaciłem 363 za rok i jeżdżę tak samo. zobaczymy w przyszłym roku co powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 No fakt. Dziwnie sie dzieje z ubebezpieczelniami. Kazdy krzyczy podwyżki ,podwyżki a ceny ida w dół żeby tylko klijenta ściagnac do siebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soxim Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zawsze jak się ma problem z wyborem można zapytać eksperta od ubezpieczeń na tego typu portalach http://jakieubezpieczenie.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Moze pozniej sprawdze twoj link. Zawsze cos nowego. Ja jakos mam swoje biuro od kilku lat i jestem zadowolony z ich usług i i wysokości składki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja mam w HDI za oc z pelna znizka za furmanke z motorkiem 1.8 zaplacilem 510 zlociakow (jest w tym NW i jakies asistans).W moim rejonie to wyszlo najtaniej.Stawki nie sa jednakowe w calym kraju.Stawki sa naliczane miedzy innymi za model auta(tak jest a Alians)i od regionu w ktorym sie mieszka(ryzyko na szkodowosc i ilosc wyplacanych odszkodowan)Takrze sa dosc duze rozpietosci w naszych "dobrowolnych skladkach" na luksusy dla prezesow firm ubezpiecz.!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soxim Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Sprawdzałeś na portalach dotyczących ubezpieczeń co Ci ludzie doradzą ? lub eksperci z których porad można tam darmowo skorzystać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ja jak sie dowiadywałem o skladke oc w Aviva w swoim biurze to pani obliczyła mi składke w miare fajna. I była najtańsza A jak dzwoniłem za kilka dni do Avivy to pan obliczył mi składkę o 150 zeta droższą niz ani w biurze. Troche dziwne dla mnie ,że w Avivie powinna byś lepsza oferta .Wiadomo żeby klijenta przyciagnąć .A tu zdziwko i w biurze taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soxim Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Takie coś od razu by mnie zraziło dlatego nie wiem najpierw wolę przejrzeć co mają do powiedzenia eksperci na portalach typu jakietoubezpieczenie i później na tej opinie się opierać, + - zna się wtedy cenę bo tak to jakoś jak mówisz tu taka cena tu taka to co oni nie wiedzą po ile mają ubezpieczenia :D Ja nie wiedziałem którą ubezpieczalnię wybrać i zacząłem przeszukiwać serwisy o tematyce ubezpieczeniowej najciekawszy wydał mi się ten http://jakieubezpieczenie.pl/ Powiem wam że ten ekspert jest dość pomocny fajna sprawa że ktoś wymyślił coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi