Guest Frost Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Witam, Do czego generalnie jest przeznaczona ta 'dziura'? Za tym nie mam ścianki i nie wkładam tam nic bo wpadnie głębiej. Czy tam powinna być zaślepka czy coś ? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolmar Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Jest to miejsce na czytnik DVD - obsluguje on tylko nawigacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest doktorkidler Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 u mnie jest zamknieta kieszeń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
preston81 Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 dokladnie to miejsce na navi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemmist Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Witam, Do czego generalnie jest przeznaczona ta 'dziura'? Za tym nie mam ścianki i nie wkładam tam nic bo wpadnie głębiej. Czy tam powinna być zaślepka czy coś ? pozdrawiam a mnie zawsze ciekawiło skąd się brały dwa rodzaje wyświetlania informacji na ekranie centralnym jak np u kolegi, ja mam drugą wersję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jurbora Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Witam, Do czego generalnie jest przeznaczona ta 'dziura'? Za tym nie mam ścianki i nie wkładam tam nic bo wpadnie głębiej. Czy tam powinna być zaślepka czy coś ? pozdrawiam W tym otworze był zamontowany mały schowek-ktoś go wymontował. Faktycznie ten otwór służy do montażu odtwarzacza DVD do obsługi U W A G A nie nawigacji lecz płyty DVD z mapami. Maty terenu Polski są badziewiaste , jest kłopot z ich uaktualnieniami, poza tym bardzo drogie .Szkoda zachodu - lepiej kupić nawigację przenośną 4,3 cala opartą na We 5 do tego AutoMapaXL. Ten otwór jest standaryzowany i idealnie pasuje tam np CB radio tzw. " do zabudowy".Demontaż jest łatwy , zdejmuje się całą budowę radia z klawiaturą .Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
preston81 Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 fajnie fajnie zastanawialem sie nad navi do mojej p12 ale nie mam pojecia ani pomyslu gdzie ja przypiac normalnie zrobilbym to na srodku szyby ale tu na srodku sa zegary i zajezdzalo by wiochą, btw pomyslalem o lewej stronie szyby bo tam w nocy mam strasznie ciemno przez to ze zegary sa na srodku , ale z 2 strony jak mam podlaczyc navi na kablu ktory idzie przez cala deske rozdzielcza do zasilania to tez mi to obrzydza:) tak wiec gdzie najlepiej przypiac navi w tym aucie by to wygladalo po ludzku>??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest doktorkidler Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 u mnie jest własnie z lewej strony szyby a kabel jak puscisz za kierownica to w zasadzie nic a nic nie przeszkadza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rop69 Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Dokładnie najlepsze miejsce jest po lewej stronie, kabel puszczony za kierownicą nie przeszkadza wcale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
preston81 Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 a dajcie jakas fotke jak to u was wyglada jesli mozecie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Max P12 Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Witam! U mnie to wyglada tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Frost Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Witam! U mnie to wyglada tak. Na co to przyczepiłeś? U mnie przyssawka nie chce trzymac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Max P12 Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 W pudelku od nawigacji mialem plaska podstawke z naklejona tasma klejaca dwustronna do ktorej przysysa sie mocowanie nawigacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts