Guest dmentel Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 witam z dnia na dzień padło mi podgrzewanie przedniej szyby, tzn nadmuch działa aż miło, ale zimnym powietrzem dmucha. Pamiętam że do tej pory wystarczało mu raptem parę minutek i było cieplutko. Czy to będzie wina bezpiecznika, jeśli tak gdzie go szukać? W kabinie czy pod maską, bo na takich mrozach to nie chce się z domku wyjść, a nie mówiąc o pracach przy aucie Link to comment Share on other sites More sharing options...
B 52 Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 A ja już się dziwiłem, że Primera ma podgrzewaną przednią szybę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmentel Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 dziś doszedłem do wniosku że padło całe ogrzewanie w primerce, i mam nadzieje że to tylko wina bezpiecznika. Jutro wjade do garażu i będę wszystkie poklei przeglądał, jeśli to nie będzie bezpiecznik ma ktoś jakieś przypuszczenia, ktoś przerabiał już ten problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.