Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Bezpieczniki

Guest Riff
 Share

Recommended Posts

Mam prośbę do tych co mają instrukcje dotyczącą bezpieczników jeśli ktoś ma proszę o zeskanowanie, chciałbym sie dowiedzieć który do czego jest. Ponieważ nie działają mi lampki w środku samochodu i w bagażniku oraz mikrofon .Albo wysłanie na e-mail Wyślij e-mail.

Pozdrawiam ; D

Edited by Riff

Riff zazwyczaj bezpieczniki od oswietlenia wnętrza są w wewnętrznej skrzynce,opis co i jak jest na pokrywce skrzynki,co prawda po angielsku ale chyba to nie jest problem.

instrukcja obsługi note w tej kwestii jest bardzo pobieżna, nie znalazłem w niej żadnych szczegółowych informacji, trzeba czytać opisy w skrzynce

Edited by Dar1962

• 3 years later...

Ofszem jest opis w skrzynkach ale po angielsku jeśli znasz techniczny język to jesteś w domu a jak nie to co dalej

To spisuje się opis,siada do kompa,włącza translator np.z google i sie tłumaczy.A potem cieszy zdobytą wiedzą :D

• 2 months later...

Riff zazwyczaj bezpieczniki od oswietlenia wnętrza są w wewnętrznej skrzynce,opis co i jak jest na pokrywce skrzynki,co prawda po angielsku ale chyba to nie jest problem.

To jest największy problem że opis jest po angielsku

To spisuje się opis,siada do kompa,włącza translator np.z google i sie tłumaczy.A potem cieszy zdobytą wiedzą :D

Tylko opis jest techniczny a tego translator nie wykona a jak już to z przekłamaniem

Ofszem jest opis w skrzynkach ale po angielsku jeśli znasz techniczny język to jesteś w domu a jak nie to co dalej

Tak masz racje ,brak wszystkiego do tego typu sam. mam na mysli literature fachowa,która od dłuższego czasu poszukuje

Uha,nic podobnego,tłumaczenie języka technicznego może nie jest mocną stroną translatora,ale pojedyncze elementy tej składanki można spoko wyłowić i poskładać do kupy z satysfakcją.

Jeżeli coś chcesz wiedzieć to pisz tutaj lub na PW,Co będę wiedział podpowiem,no problem :D

• 2 months later...
Guest Jacek Kuświk

Znalazłem bezpieczniki w kabinie, bezpieczniki pod maską, ale słyszałem, że pod maską są bezpieczniki w białym plastiku. Mam pytanie, w którym miejscu się one znajdują?

Biała skrzyneczka jest tylko jedna :D

Znajduje się pomiędzy akumulatorem,a prawym błotnikiem,patrząc od strony silnika.Reszta w poprzednim temacie :D

• 11 months later...

Witam

Pytanie taki, gdzie konkretnie szukać tych bezpieczników w kabinie, bo zgodnie z instrukcją gdzie powinny być to ich jednak nie ma

Będę wdzięczna za prostą odpowiedz :)

W kabinie są pod przyciskami lusterek, kontroli trakcji.........za klapką.

Jest tam też złącze diagnostyczne.

O ile chodzi o Notka I generacji.

Edited by M@reS

Dzięki, ale ja mam chyba II generacji bo z 2013 roku, jutro będę szukać może to w tym samym miejscu będzie :)

Jeżeli masz drugiej generacji to bedziesz je miala w kabinie,ale dojdziesz do nich dopiero po otwarciu drzwi.

Są z lewej strony deski rozdzielczej,taka duża pokrywa