Guest Riff Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 (edited) Mam prośbę do tych co mają instrukcje dotyczącą bezpieczników jeśli ktoś ma proszę o zeskanowanie, chciałbym sie dowiedzieć który do czego jest. Ponieważ nie działają mi lampki w środku samochodu i w bagażniku oraz mikrofon .Albo wysłanie na e-mail Wyślij e-mail. Pozdrawiam ; D Edited January 26, 2010 by Riff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Riff zazwyczaj bezpieczniki od oswietlenia wnętrza są w wewnętrznej skrzynce,opis co i jak jest na pokrywce skrzynki,co prawda po angielsku ale chyba to nie jest problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dar1962 Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 (edited) instrukcja obsługi note w tej kwestii jest bardzo pobieżna, nie znalazłem w niej żadnych szczegółowych informacji, trzeba czytać opisy w skrzynce Edited January 28, 2010 by Dar1962 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uha1943 Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Ofszem jest opis w skrzynkach ale po angielsku jeśli znasz techniczny język to jesteś w domu a jak nie to co dalej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 To spisuje się opis,siada do kompa,włącza translator np.z google i sie tłumaczy.A potem cieszy zdobytą wiedzą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uha1943 Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Riff zazwyczaj bezpieczniki od oswietlenia wnętrza są w wewnętrznej skrzynce,opis co i jak jest na pokrywce skrzynki,co prawda po angielsku ale chyba to nie jest problem. To jest największy problem że opis jest po angielsku To spisuje się opis,siada do kompa,włącza translator np.z google i sie tłumaczy.A potem cieszy zdobytą wiedzą Tylko opis jest techniczny a tego translator nie wykona a jak już to z przekłamaniem Ofszem jest opis w skrzynkach ale po angielsku jeśli znasz techniczny język to jesteś w domu a jak nie to co dalej Tak masz racje ,brak wszystkiego do tego typu sam. mam na mysli literature fachowa,która od dłuższego czasu poszukuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Uha,nic podobnego,tłumaczenie języka technicznego może nie jest mocną stroną translatora,ale pojedyncze elementy tej składanki można spoko wyłowić i poskładać do kupy z satysfakcją. Jeżeli coś chcesz wiedzieć to pisz tutaj lub na PW,Co będę wiedział podpowiem,no problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jacek Kuświk Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Znalazłem bezpieczniki w kabinie, bezpieczniki pod maską, ale słyszałem, że pod maską są bezpieczniki w białym plastiku. Mam pytanie, w którym miejscu się one znajdują? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Biała skrzyneczka jest tylko jedna Znajduje się pomiędzy akumulatorem,a prawym błotnikiem,patrząc od strony silnika.Reszta w poprzednim temacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rak33 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Witam Pytanie taki, gdzie konkretnie szukać tych bezpieczników w kabinie, bo zgodnie z instrukcją gdzie powinny być to ich jednak nie ma Będę wdzięczna za prostą odpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@reS Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 (edited) W kabinie są pod przyciskami lusterek, kontroli trakcji.........za klapką. Jest tam też złącze diagnostyczne. O ile chodzi o Notka I generacji. Edited November 11, 2014 by M@reS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rak33 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Dzięki, ale ja mam chyba II generacji bo z 2013 roku, jutro będę szukać może to w tym samym miejscu będzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Jeżeli masz drugiej generacji to bedziesz je miala w kabinie,ale dojdziesz do nich dopiero po otwarciu drzwi. Są z lewej strony deski rozdzielczej,taka duża pokrywa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts