Gość unknown? Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 W zwiazku z duzymi mrozami zamarzla mi nadbudowa (a raczej jej pokrywa) i za nic nie idzie jej otworzyc. Co robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 wstawić do ciepłego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ciepły garaż, odmrażacz, awaryjnie ciepła woda, jednak później przymarznie jeszcze bardziej, po otworzeniu sylikon na uszczelki, sprężone powietrze i osuszyć miejsca gdzie wdarła się woda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikemc Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ja używam do otwierania zamarzniętych drzwi suszarki ale taką 1,5 kW. jakieś 40 cm od drzwi podgrzewasz wszystko dookoła i odpuszcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 auto odebrałem pod koniec 05 roku .. nadbudowa byla w lutym 06 i jeszcze ani razu niezamarzła ... a auto zawsze tylko i wyłacznie na dworze stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość taransan Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 W zwiazku z duzymi mrozami zamarzla mi nadbudowa (a raczej jej pokrywa) i za nic nie idzie jej otworzyc. Co robic? ja się popłakałem ze śmiechu;). mamo, zmarzły mi nogi. co robić? bez obrazy, to tak na dobry poranek pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kkf Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Sugeruję odmrozić. Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.