Guest unknown? Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 W zwiazku z duzymi mrozami zamarzla mi nadbudowa (a raczej jej pokrywa) i za nic nie idzie jej otworzyc. Co robic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 wstawić do ciepłego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpirat Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 ciepły garaż, odmrażacz, awaryjnie ciepła woda, jednak później przymarznie jeszcze bardziej, po otworzeniu sylikon na uszczelki, sprężone powietrze i osuszyć miejsca gdzie wdarła się woda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikemc Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Ja używam do otwierania zamarzniętych drzwi suszarki ale taką 1,5 kW. jakieś 40 cm od drzwi podgrzewasz wszystko dookoła i odpuszcza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jasiek25 Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 auto odebrałem pod koniec 05 roku .. nadbudowa byla w lutym 06 i jeszcze ani razu niezamarzła ... a auto zawsze tylko i wyłacznie na dworze stoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest taransan Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 W zwiazku z duzymi mrozami zamarzla mi nadbudowa (a raczej jej pokrywa) i za nic nie idzie jej otworzyc. Co robic? ja się popłakałem ze śmiechu;). mamo, zmarzły mi nogi. co robić? bez obrazy, to tak na dobry poranek pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kkf Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Sugeruję odmrozić. Powinno pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.