jarolissimus Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Racja Czyli nie ma zestawów naprawczych do automatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 uhm...nie ma na wolnym rynku, w serwisach ceny z kosmosu...kupno używanych i sprawnych to raczej fikcja pewnie i tak będziesz skazany na kupno manualnych, pamiętaj o ilości frezów ...wpisz w wyszukiwarce, temat sprzęgiełek ...jest tego mnóstwo, przyjemnej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarolissimus Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Pewnie będzie jak mówisz. Chciałem poczytać o sprzęgiełkach na forum ale jedyny temat jaki mi wyskoczył to ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) sprzęgiełka, napędy, AVM... jak czegoś nie będziesz wiedział to śmiało pytaj, tylko nie zakładaj świeżego tematu skrzynie manualne i sprzęgiełka...to najczęstsze bolączki o korozji ramy zapomniałem Edytowane 23 Listopada 2013 przez lemmy69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarolissimus Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Dzięki wielkie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi