Friday71 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Wymienial ktos progi w primerze W10 ? Gdzie udało sie wam to kupic i ile kosztowało ? Szukam najlepiej we wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 wiesz do P10 HB ponoć dobrej firmy kosztują 100 zł a na allegro coś można kupić po 65 zł .. ale to ponoć padlina z papieru ....a do W10 są inne ale może też da sie trafić ... spytaj w jakimś auto moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friday71 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 malo dostepny towar zuwazylem Albo czy ktos wie jak pasuja progi z p10 zalozone do w10 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysek Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Do mojej primery blacharz kupił progi z modelu p10 poprzerabiał i wstawił. Do W10 progi są nie do dostania bynajmniej w Olsztynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Orientujesz się co dokładnie przerabiał i o ile podniosło to cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friday71 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Zawsze jak znajde do W10 to sie okazuje pomylka hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Zawsze jak znajde do W10 to sie okazuje pomylka hehe Wg moich poszukiwań progi są niedodostania. Próby dopasowania z P10 kończyły się zwykłym sztukowaniem. Nie zgadzała się chyba długość i kształt na końcówkach. Fajne auto, ale niestety kilka drobiazgów takich jak szyby, lampy i blacharka jest jedyna w swoim rodzaju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Wg moich poszukiwań progi są niedodostania. Próby dopasowania z P10 kończyły się zwykłym sztukowaniem. Nie zgadzała się chyba długość i kształt na końcówkach. Fajne auto, ale niestety kilka drobiazgów takich jak szyby, lampy i blacharka jest jedyna w swoim rodzaju . A co z zawieszeniem? Mam na myśli głównie przód, bo jest tu inne rozwiązanie niż w P10. Tak trochę żartem, trochę półserio... Może otworzymy skład części do W10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 kuzyn ma w10 kształt progów w W10 są tak jak by bardziej kwadratowe a w P10 półokrągłe zawiecha jest inna w W10 przód nie ma wahaczy górnych a tył na belce autko jest cholernie miększe w porównaniu do mojej P10 co na dziurach wielki + spokojnie wchodzą opony 195/65/r15 na przód i na tył u mnie ocierają ,......z tyłu z przodu szału nie ma ...Pozdrawiam a światła i grille chyba inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Temat nieco nam się rozjechał, ale spytam... Czy dolne wahacze do W10 są takie same jak do P10? Co z kolumną McPhersona? Po prostu czasami nie mogę uwierzyć, że między tymi modelami jest aż tyle różnic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friday71 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 prawie wszystko jest inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marian76-76 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 witam !! ja po pro stu dałem moje nissmo koledze od operacji plastycznych ,śladu korozji nie widzę od 2-lat ,wycięte wspawane pomalowane i oki !!! witam !!! byłem posiadaczem w10 r96 1.6 zawieszenie jest z maximy stąd ta różnica ale to plus bo cześci bez problemu i tanie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi