Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Progi do W10 kombi - gdzie, za ile ?

Friday71
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wymienial ktos progi w primerze W10 ?

Gdzie udało sie wam to kupic i ile kosztowało ?

Szukam najlepiej we wrocławiu

wiesz do P10 HB ponoć dobrej firmy kosztują 100 zł a na allegro coś można kupić po 65 zł .. ale to ponoć padlina z papieru ....a do W10 są inne ale może też da sie trafić ... spytaj w jakimś auto moto

• 3 tygodnie później...

Do mojej primery blacharz kupił progi z modelu p10 poprzerabiał i wstawił. Do W10 progi są nie do dostania bynajmniej w Olsztynie ;)

Orientujesz się co dokładnie przerabiał i o ile podniosło to cenę?

Zawsze jak znajde do W10 to sie okazuje pomylka hehe

Wg moich poszukiwań progi są niedodostania. Próby dopasowania z P10 kończyły się zwykłym sztukowaniem. Nie zgadzała się chyba długość i kształt na końcówkach. Fajne auto, ale niestety kilka drobiazgów takich jak szyby, lampy i blacharka jest jedyna w swoim rodzaju :D.

Wg moich poszukiwań progi są niedodostania. Próby dopasowania z P10 kończyły się zwykłym sztukowaniem. Nie zgadzała się chyba długość i kształt na końcówkach. Fajne auto, ale niestety kilka drobiazgów takich jak szyby, lampy i blacharka jest jedyna w swoim rodzaju :D.

A co z zawieszeniem? Mam na myśli głównie przód, bo jest tu inne rozwiązanie niż w P10.

Tak trochę żartem, trochę półserio... Może otworzymy skład części do W10? ;)

kuzyn ma w10 kształt progów w W10 są tak jak by bardziej kwadratowe a w P10 półokrągłe zawiecha jest inna w W10 przód nie ma wahaczy górnych a tył na belce autko jest cholernie miększe w porównaniu do mojej P10 co na dziurach wielki + spokojnie wchodzą opony 195/65/r15 na przód i na tył u mnie ocierają ,......z tyłu z przodu szału nie ma ...Pozdrawiam a światła i grille chyba inne

Temat nieco nam się rozjechał, ale spytam...

Czy dolne wahacze do W10 są takie same jak do P10? Co z kolumną McPhersona? Po prostu czasami nie mogę uwierzyć, że między tymi modelami jest aż tyle różnic...

• 1 rok później...
Gość marian76-76

witam !! ja po pro stu dałem moje nissmo koledze od operacji plastycznych ,śladu korozji nie widzę od 2-lat ,wycięte wspawane pomalowane i oki !!!

witam !!! byłem posiadaczem w10 r96 1.6 zawieszenie jest z maximy stąd ta różnica

ale to plus bo cześci bez problemu i tanie!!