Gość fabrice Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam, czy ktoś z Was orientuje się, czy wkładka zamka (oczywiście drzwi kierowcy) od P11 po lifcie pasuje do wersji z 1999 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 raczej tak po lifcie tylko zmnienily sie zderzaki klapy listwy drzwi i wnetrze rozjasnialo , kierownica, fotele... zamek watpie zeby byl inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 he he w temacie zamków to ja zapytam czy lewa i prawa są takie same. Z angola wiadomo że będzie tylko prawa po lifcie. Czy ktoś to wkładał już w lewe drzwi. Co do rodzaju to wkładki są takie same przed i po lifcie, Wkładka od kierowcy posiada kostkę z przewodami do mastera Nie wiem czy jest też ona w P11 z prawej strony w P11,144 jest tylko wkładka od strony kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Jeżeli dobrze pamiętam to u mnie przed liftem z prawej strony też mam sterowanie centralnym. Odkąd mam zamontowane otwieranie z pilota to już dawno nie używałem kluczyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Ja po próbie włamania, w skutek czego wyłamali mi jedyną wkładkę w drzwiach też nie używam , ale ogólnie chciałbym ją wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.